Prekopirajte stil jedne princeze: Obucite se kao Kejt Midlton!

by | oktobar 28, 2015

Princeza Kejt je u poslednjih nekoliko godina postala jedna od vodećih ličnosti u mejnstrim medijima. Uticaj kraljevske porodice na celokupnu pop kulturu je neminovan, a kada pričamo o vojvotkinji od Kembridža, moramo se osvrnuti i na njen besprekorni modni izraz.

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Kejt najviše pamtimo po njenim klasičnim kraljevskim izdanjima koji su uvek negde između elegantnog i biznis stila, uvek prefinjeni i jednostavni, te „zašećereni“ unikatnim šeširićima koji sada već predstavljaju jedno od glavnih stilskih obeležja Velike Britanije.

Podsetite se: Prekopirajte stil zanosne Adrijane Lime

No, ono što mnogi ne znaju, jeste da za „kopiranje“ princezinog stila zapravo nije potreban kraljevski dubok džep. Ako znate gde da tražite, lako ćete naći odeću koja odgovara njenom stilu, koja je dobro skrojena, nenametljiva, ali ipak drugačija od svega ostalog što obično kupujete (čak i kada šeširiće ostavimo po strani). Na narednim stranam pogledajte naše predloge.

Kliknite za nastavak teksta

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

Ove sezone Kejt je bila luda za plavim mantilima. Ovde vidimo dve varijante njenih klasičnih kombinacija, a stvari koje smo našli u našim buticima odlično evociraju njen originalan stil.

Podsetite se: Prekopirajte stil preslatke Ane Ivanović

Kliknite za nastavak teksta

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

Isto važi i za haljinu koju vidite na slici. Prosto ne možemo da se otrgnemo utisku da je Kejt ovu retro haljinu pozajmila iz starog maminoh ormara, što preporučujemo i vama. Ukoliko tamo ne nađete ništa slično, haljine pepito uzorka i u one u obliku košulje bez problema možete naći u domaćim prodavnicama.

Podsetite se: Prekopirajte stil IT devojke Kendal Džener

Kliknite za nastavak teksta

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

Za kraj ostavljamo jedno elegantno večernje izdanje u kakvom bi se svaka devojka na svetu osećala kao prava princeza. Na našu radost, našli smo gotovo identične modele haljina u Mangu, a tu su i odlični dodaci koji će celu kombinaciju podići na neki neverovatan nivo. Kliknite na slike kako biste ih zumirali!

Sve stilove koje smo do sada kopirali pogledajte OVDE.

Tagovi: