Stigla je kolekcija Iris Apfel x H&M: Evo kako izgleda!

by | 21 marta, 2022
iris apfel

Nećemo pogrešiti ako kažemo da je kolekcija Iris Apfel x H&M, sa svojim vedrim bojama i eklektičnim mix & match stilom, jedna od najrazigranijih do sada.

Najnovija H&M-ova saradnja je glamurozan projekat kreiran u partnerstvu sa ikonom stila, jedinstvenom Ajris Apfel u slavu njenog 100. rođendana. Kolekcija nastala iz ove kolaboracije biće dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj od 31. marta 2022.

Ajris Apfel je poznata po svom stilu, istaknutoj individualnosti i smelim odevnim kombinacijama. Njena ideja je da stil i inspiraciju možete pronaći od svakog i svuda, bez obzira na cenu. Inspirisana jedinstvenim darom Ajris Apfel i estetikom more-is-more, kolekcija Iris Apfel x H&M nudi divne komade odeće i modne dodatake dizajnirane za svakoga.

Kolekcija je napravljena od razigranih mešavina tekstura, dezena i krojeva. Paleta fantastičnih, živih boja dominira – canary žuta, smaragdno zelena, blistavo ljubičasta, živopisna tirkizna i narandžasta kao zalazak sunca. Linija nakita i modnih dodataka dizajnirana je da upotpuni garderobu. Baš kao što Ajris crpi inspiraciju iz slojevitosti i ima naklonost prema chunky komadima nakita, modni dodaci su tematski sa motivima biljaka, životinja i blaga iz drugog sveta.

Pogledajte neke od autfita i komada koji čine ovu kolekciju.

iris apfeliris apfeliris apfeliris apfel iris apfel iris apfel

Pročitajte i… Da li ste već pogledali novu kolekciju domaćeg brenda Mom’s Pants? Zapazili smo sjajne komade!

H&M