Stiže nam vruće modno leto na italijanski način

Predstavljamo vam najvrelije italijanske modele za ovu sezonu!

by | jun 8, 2021

U modnom svetu, italijanska obuća i odeća su oduvek veoma visoko kotirani. Pored toga što nam je ova zemlja iznedrila neke od najboljih modnih kreatora, Italija nam već decenijama diktira i modne trendove za svaku sezonu.

Ali da li ste znali da ne morate da otputujete u Milano, Rim ili Napulj, da biste nosili najkvalitetnije italijanske modele? Naime, butik „Fashion Paradise“ donosi najmodernije modele u prepoznatljivom italijanskom duhu.

U nastavku vam predstavljamo naše favorite za ovu sezonu!

Italijansko modno leto 2021.

Trendi boje

 

Ove sezone, modni stilisti savetuju: torbe treba da budu što živopisnije. Tako svi modni dizajneri za leto 2021. preporučuju nijanse roze boje (od pastelnih tonova, preko „prljavo“ rozih).

Šik klasika

Cipele na deblju štiklu su se na velika vrata vratila u modni svet. Zato, ovog leta izaberite ovakav neobičan par i začinite svoju odevnu kombinaciju. A što je najbolje od svega, pored toga što ćete izledati sjajno, zahvaljujući ovakvom dizajnu potpetica, nećete brinuti o bolu u stopalima.

Minimalizam

Minimalističke mini torbe ove sezone preplavile su modni svet. Bela boja pristaje svakoj odevnoj kombinaciji i predstavlja idealnog saputnika i za dnevne, ali i večernje varijante.

Jednostavna elegancija

Lanci, metalik i mreža su tri stavke koje modni stilisti obožavaju ove sezone. Pored toga što su popularne torbe po uzoru na mrežu, od ovog trenda nisu uspele da se sakriju ni cipele. A zašto bi, kada tako dobro izgledaju?

Za gospodu

Svaki pripadnik jačeg pola koji drži do sebe, ne zaobilazi modne trendove. Tamnoplava nijansa cipela usavršiće izgled u potpunosti.

Za malo hrabrije

Šta više asocira na leto od šarenih nijansi? Ove trendi cipele u potpunosti će promeniti svaki autfit i učiniti vas pravom trendseterkom.

Šta je još u ponudi za sezonu proleće/leto 2021. u butiku „Fashion Paradise“ pogledajte OVDE.

Butik „Fashion Paradise“ nalazi se u prodajnim objektima „TC Mercator“u Novom Sadu, kao i u Mercator centaru Beograd“ na Novom Beogradu. 

MoustacheGirl/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; https://fashionparadise.rs/

Tagovi: