Street Style: Detalji koji čine čuda

by | novembar 17, 2015

Još jednom smo se prošetali beogradskim ulicama u potrazi za originalnim stajlinzima i uverili se u originalnost prestoničkih dama. Kul torbe, zanimljiva obuća i slojevito uklopljena odeća dominiraju jesenjim stajlinzima koji se ovih dana mogu videti na ulicama Beograda, a ujedno su i ono što jesenju modu čini tako neodoljivom.

Tekst i foto: Vesna Stanković

02

Andreja (25)

Slojevito oblačenje ove sezone veoma je moderno. Ovo je idealan primer kako možete smelo da kombinujete boje, teksture i spajate nespojivo. Patike uz kaput su trend koji polako osvaja ulice našeg grada. Žuta retro torba i gumica sa cvetom čine autfit posebnim.

Ostale autfite sa ulica Beograda potražite na sledećim stranama…

04

Jovana (25)

Crno-bela kombinacija, kao i uvek, nepogrešivo je dobar odabir. Ravne cipele do članaka sa detaljem resa i crni plašt potpuni su hit ove sezone. Crveni ruž i aksesoar u boji oživeli bi kombinaciju.

01

Mia (19)

Odaje utisak već viđenog, ali korektno i bez velike greške. Kratka jakna od prevrnute kože i ove sezone je na listi omiljenih odevnih komada. Nedostaje malo igranja bojom i teksturama. Duži džemper u nekoj drugoj boji ili duža košulja sa printom oživeli bi ovaj autfit.

05

Jelena (24)

Ovo je lep primer kako možete nositi mamin stari overzised kaput. Duboke „leviske“ su potpuni pogodak. Kapa, naočare i patike su lepo ukombinovani, ali ono što bi upotpunilo ovaj autfit jeste majica sa kul natpisom.

03

Sofija (20)

Jednostavan primer kako oživeti kombinaciju kaputom jarkožute boje. Igranje teksturama i posvećenost detaljima ono je što fali ovoj kombinaciji. Džins u boji i šal-marama bi ovu kombinaciju učinili zanimljivijom.

06

Sonja (19)

Dopadljivo i bez velike greške. Bajkerka je uvek moderna i efektan komad odeće. Cipele od prevrnute kože sa resama su apsolutni trend ove sezone, kao i sve prisutniji rančevi. Slojevitost i boje ono su što bi ovu kombinaciju učinili efektnijom.

Tagovi: