Street style: U meni proleće, mada kažu svi da sada jesen je

by | oktobar 5, 2017
Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

Priredila: Ivana Iljin, modna novinarka

Kako sada deca da započnu sastav na temu “Stigla je jesen“, kada kuće ne liče na iskvašene kutije i ne nose gumenjare dok im rančevi oklembešeno padaju preko leđa. Kako sada mi, kao stariji, da se odbranimo od pomisli na jesen i tmurno vreme, sem uživanjem na suncu i kafanskim pesmama koje se motaju u glavi. 

Evo kako četiri trendseterke uživaju u ovim letnjim, jesenjim danima.

Članak se nastavlja posle reklama

Zarine košulje su ono što, definitivno, obeleži svaku jesen. Josipa je prugičastu, vezenu košulju ukombinovala uz  neizostavni dvostrani kaiš i bajkerske čizmice. Ove sezone će se svi modeli martinki i bajkerskih čizmica nositi više nego ikada.

Članak se nastavlja posle reklama

Sara je jedna urbana i vesela devojka iz PR voda. Exitium ranac silver nijanse je dodao jačinu celoj kombinaciji, nežan momenat marame oko vrata i još malo zapečatiran stajling šarenim čarapama koje postaju sve veći must.

Na narednoj stranici pogledajte još dve trendseterke, a pre toga pročitajte i… Street style: Farmerice u službi elegancije

Članak se nastavlja posle reklama

Članak se nastavlja posle reklama

Znate one Instagram profile na kojima želite da se zadržite ceo dan? – Jedan takav je upravo Antonijin. Profil na čiji prvi pogled shvatite da devojka ima mnogo stila, a na drugi i ugledate savršene kombinacije. Teksas jakne preko XL džempera su neizostavna ljubav na prvi pogled i još cipele u razdraganim bojama koje dodatno osveže ceo izgled.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako da ne budemo i ove jeseni “Pretty woman“ u crnim čizmama preko kolena i kratkom lepršavom suknjicom? Jelena je uz koledžicu dodatno ukombinovala i elegantan model engleske kapice, kakve ćemo sve više rado nositi. Njen profil je nepresušna inspiracija za odevne kombinacije, obavezno ga prelistajte!

Pročitajte i… Street style: Klasika je uvek u modi


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Članak se nastavlja posle reklama