Antitrend naočare za sunce: Ovakvih 5 okvira ne dolaze u obzir

by | jul 15, 2023
Antitrend naočare za sunce

Jedan od glavnih modnih aksesoara su sunčane naočare koje su, na kraju krajeva, ipak odraz vašeg stila. Zato proverite da li nosite antitrend naočare za sunce.

Nije teško odabrati stil koji odgovara vašem licu, jer danas postoji veliki izbor naočara za svaki ukus i budžet. Međutim, odabir modernog modela je malo teži zadatak. Mnogi modeli, uprkos popularnosti, već su zastareli.

Pogledajte kakve naočare za sunce ne nose dame sa stilom.

Članak se nastavlja posle reklama

Naočare za sunce 2023: Ovakvi modeli su najbolji za vaše oči

Antitrend naočare za sunce: Ovakvih 5 okvira ne dolaze u obzir

Čudni oblici okvira

Naočare u obliku srca ili cveća ostavljamo u prošlosti. Neka pripadaju samo dečijoj garderobi. Međutim, moderni dizajneri vas neće ograničavati u izboru svetlih i pastelnih nijansi, jer su najnovije modne revije dokazale da su naočare za sunce sa okvirima u boji u trendu: od snežnobele i žute do roze ili zelene.

Članak se nastavlja posle reklama

Okrugli okviri

Nekada davno, okrugli okvir bio je na vrhuncu popularnosti – nosile su ga najpopularnije dame na svetu. Danas svetom naočara za sunce vlada moto estetika, pa okrugli okviri izgledaju zastarelo i neukusno. Međutim, one takođe imaju elegantnu alternativu: promenite ovaj model u ovalne ili blago zaobljene naočare na sunce.

Članak se nastavlja posle reklama

Mačkasti okvir

Ovaj model naočara za sunce je u kolekciji skoro svakog ljubitelja mode, jer je dugo bio pouzdani stil koji izgleda luksuzno i zavodljivo. Uglovi ovog okvira su podignuti ka gore i zapravo vizuelno ulepšavaju izgled vašeg lica.

Međutim, takav stil je izašao iz mode i trebalo bi ga zameniti pravilnim oblikom naočara. I dalje možete potražiti mačkasti okvir ali ne tako dramatičan.

Članak se nastavlja posle reklama

Antitrend naočare za sunce: Ultrauski okvir

Uski modeli nisu izašli iz mode, ali su tanki okviri zaista zastareli. Međutim, nije bilo potrebe za njima – malo je verovatno da će takav model uspeti nekako da vas zaštiti od sunca. Umesto toga, dajte prednost klasičnim pravougaonim naočarima koje će vas podsetiti na moderne devedesete. Možete ih nositi uz poslovne odevne kombinacije i elegantne haljine.

Članak se nastavlja posle reklama

Padobranske pantalone: Saznajte zašto će postati neizostavan komad ove jeseni

Cirkoni i biseri

Uprkos trendovima, svetleći dodaci izgledaju jeftino, osim ako nisu vrlo kvalitetni. Minimalizam nastavlja da vlada modnim trendovima, pa bi vaša kolekcija trebalo da ima jedan univerzalni par naočara u neutralnoj boji i tradicionalnom obliku.

Članak se nastavlja posle reklama