Savršeni blejzeri za jesen: Sa njima nema greške!

by | 24 septembra, 2023
blejzeri za jesen

Sakoi su omiljeni komad garderobe kada jesen pokuca na vrata. Ovi blejzeri za jesen su savršeni za hladnije dane.

Blejzeri za jesen: Modni detalj idealan za ovo godišnje doba

Jesenja garderoba ne može da se zamisli bez blejzera. Blejzeri uglavnom izgledaju veoma elegantno. Naravno, u zavisnosti od toga kako ih stilizujete. Dok je nekada smatran prvenstveno muškom odećom, on je sada i veoma popularan komad ženske garderobe. Ipak, i među njima postoje modeli koji su popularniji od drugih. Evo o kakvim modelima je reč.

Blejzer sa naramenicama

Naramenice su jedan od glavnih trendova ove sezone. Razlog ovome je zato što oblikuju figuru na veoma ženstven način u obliku obrnutog trougla. Njih možete nositi uz elegantan kombinezon ili sa helankama i ravnim parom cipela.

Blejzeri za jesen: Oversized

Oversized blejzeri su sjajna opcija za opušten i ležeran izgled koji je ujedno i veoma elegantan.Njega možete nositi uz haljine i čizme ili uz čipkani top i pantalone. U svakom slučaju, ovaj model blejzera je jedan od omiljenijih.

Kožni blejzeri

Kožni blejzeri su posebno udobni i moderni i sjajno se nadopunjuju sa haljinama sa printovima ili sa pletenim haljinama. Uz zdepaste mokasine imate pravi pogodak.

Blejzeri za jesen: Karirani print

Ovaj tip blejzera ima tradicionalni ton, ali se savršeno uklapa sa farmerkama i baletankama, štiklama ili patikama. Pored toga, možete ga uklopiti i sa kožnim pantalonama. U svakom slučaju, ovaj savršeni elegantan izgled je savršen. Osim toga, ovi tipovi blejzera su uglavnom od debljeg materijala i sigurno će vas zaštiti od hladnoće.

Blejzer od antilopa

Još jedan veoma elegantan model blejzera je onaj od antilopa. Uz njega se savršeno uklapaju mini suknja, hulahopke i dolčevita. Naravno, ako ga ukombinujete sa farmerkama i čizmama do gležnja, nećete pogrešiti.

Kombinovanje blejzera sa drugom garderobom nije toliko komplikovano. On će skoro svakom autfitu dati dozu elegancije i ženstvenosti. Dakle, odaberite omiljeni model blejzera i uživajte u predivnom jesenjem dobu.

Ales_Utovko/GettyImagesPlus