Kako da izgledate seksi svaki dan: Primenite ovih 8 trikova

by | jul 8, 2024
Kako da izgledate seksi svaki dan: Primenite ovih 8 trikova

Znamo da treba da se pravilno hranimo i redovno idemo na fitnes, ali to nam ne polazi baš uvek za rukom. Ali znamo kako da izgledate seksi svaki dan.

Svi želimo da izgledamo lepo i neodoljivo, a to uopšte nije teško postići uz male trikove velikih majstora. A koji su to trikovi, saznaćete u nastavku.

Kako da izgledate seksi svaki dan: Pridržavajte se sledećih saveta

1. Izaberite pravi stil

Odgovarajuća dužina i stil kose mogu učiniti da izgledate viši i vitkiji i dati željeni oblik vašem licu. Cela tajna je u pravim razmerama. Ako ste niski, kratka kosa će vas vizuelno izdužiti,  ako imate bucmaste obraze, izbegavajte lokne jer će vas vizuelno još više proširiti.

Članak se nastavlja posle reklama

2. Kupite novi grudnjak

Verovatno ste čuli da 80% žena nosi grudnjak koji im ne pristaje. Uvek isprobajte donji veš pre nego što ga kupite, jer veličina može da varira u zavisnosti od modela. Izaberite grudnjak veoma pažljivo, vodeći se svojim parametrima i podacima u tabeli veličina. I zapamtite: 75C nije isto što i 80B, kako prodavci često tvrde.

3. Nasmejte se na poseban način

Možda je ovo najčudniji, ali u isto vreme i najefikasniji način da vaše lice na fotografijama izgleda vitkije. Sledeći put kada se budete smejali za svoj sledeći selfi, ne zaboravite da stavite jezik na vrh usana (naravno,  da se ne primeti). Ovo će pomoći da vizuelno definišete jagodice, oslobodite se podbratka i učinite donji deo lica zategnutijim.

4. Izaberite cipele sa niskim rezom

Cipele sa potpeticom vizuelno čine da noge izgledaju duže i vitkije, ali mnogo veći efekat se može postići niskim izrezom koji neznatno otkriva prste. A da biste izgledali baš seksi, izaberite nude štikle.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Izbegavajte trening snage

Ako vam uskoro predstoji važan događaj, a vi se znojite u teretani da biste izgubili nekoliko kilograma viška, onda niste na dobrom putu. Zbog treninga snage mišići mogu privremeno da oteknu zbog nagomilavanja mlečne kiseline u njima. Imajte na umu da će razne vežbe istezanja, posebno joga i pilates, pomoći da se rasterete.

6. Kupite dobru odeću za oblikovanje

Bićete iznenađeni, ali zaista funkcioniše. Napravite struk tamo gde ga nije bilo nekoliko godina? Nema problema! Zategnite stomak i suzite bokove? Ništa lakše! Možda i vi želite vitke butine za par sekundi? Nikakav problem! Za skoro svaki nesavršen deo tela postoji nešto za obući. I nemojte se stideti. Sve holivudske zvezde nose steznike, inače kako drugačije možete da izgledate seksi u super uskim haljinama tokom cele godine. I u bilo koje doba dana i noći.

Članak se nastavlja posle reklama

7. Spavajte u hladnoj sobi

Da li ste znali da hladnoća ne samo da dopire do vaših kostiju, već i povećava broj kalorija koje sagorevate? Spavanjemu hladnom okruženju, telo počinje da intenzivno sagoreva masti, trošeći energiju na zagrevanje tela. Na ovaj način možete postići dve stvari istovremeno – zdrav san i gubitak težine. Što se tiče trenutnog efekta, ako ste zaspali sa otvorenim prozorom, sledećeg jutra ćete se probuditi bez otoka i tragova od jastuka, oči i um će vam biti sveži, a telo u dobroj formi.

8. Izaberite tamne farmerke visokog struka

Tamna boja uvek izgleda povoljno na figuri. Onq mršavi i vešto sakriva nedostatke. A tamne farmerke su neprevaziđene (ako su i visokog struka, onda dvostruko). Visoki kaiš će vizuelno dodati dodatne centimetre vašim nogama, a zadnjica će izgledati bolje nego ikad.

Članak se nastavlja posle reklama
g-stockstudio/gettyimages.co.uk