Najlepše haljine na tufne koje će svi nositi ovog leta

by | jun 12, 2024
Najlepše haljine na tufne koje će svi nositi ovog leta

Jedan od najzabavnijih letnjih trendova za 2024. su definitivno tufnice. Za vas smo odabrali najlepše haljine na tufne koje će dominirati uličnim stilom. 

Nova godina, novi trendovi. Svet mode se stalno menja i ono što je danas popularno sutra bi moglo biti zastarelo. Međutim, modna industrija je ciklična, tako da ono što danas držite u zadnjem delu ormara, već sutra se može ispostaviti da je jedan od najpoželjnijih komada sezone.

Upravo to se ove godine desilo sa tufnama. Odjednom su nas zasule sa svih strana jer su ih veliki modni brendovi prikazali u svojim kolekcijama za proleće/leto 2024. Dakle, haljine na tufne vladaće ulicama ovog leta.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovo su najlepše haljine na tufne koje će obeležiti leto 2024.

Da bismo znali da li će se neki trend zaista pustiti korenje, treba samo ispratiti ulične stilove koji prate Nedelje mode. Tokom godina, moderne devojke su zaokupile svu pažnju i njihov izgled je proučen do poslednjeg detalja. Postavši svojevrsno modno proročište, posredno nam pokazuju koji će trendovi zavladati u narednim mesecima, a koji će nestati iz naših ormara.

Pre nekoliko meseci, tufne su se pojavile na ulicama Njujorka, Milana, Londona i Pariza. U formi haljina, modne influenserke najavile su trend koji će biti jedan od najdominantnijih na proleće/leto 2024.

Članak se nastavlja posle reklama

Klasični ali moderni, postoje oni koji se usuđuju da kombinuju dva odevna predmeta istog dezena, ali različitih veličina i boja. Stvarajući originalnu sinergiju, ove vrste odevnih kombinacija nam pokazuju da su tufne sposobne za sve.

Članak se nastavlja posle reklama

Bilo danju ili noću, ovaj bezvremenski dezen „stiže“ da reši sve naše probleme sa stilizovanjem. I može se nositi u apsolutno svim prilikama, pa čak i najsvečanijim kao što su svadbe.

Članak se nastavlja posle reklama

Iako klasična kombinacija boja dolazi od crne i bele, postoje i druge nijanse koje su i te kako poželjne ovog leta. Ako želite da privučete svu pažnju, nosite žutu haljinu sa crnim tufnama.

Članak se nastavlja posle reklama

Instagram je nepresušni izvor inspiracije kada je moda u pitanju, a tamo možete naći i najlepše haljine na tufne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marielle Haon (@mariellehaon)

Članak se nastavlja posle reklama

Dobra vest je da se haljine na tufne (ako niste sačuvali stare haljine) mogu naći po veoma pristupačnim cenama. Različitih krojeva, boja i materijala. Vaše je samo da odaberete onu koja se najbolje uklapa u vaš stil.

AnnaZhuk/gettyimages.co.uk