Pantalone koje odgovaraju svakom tipu građe

Da li ste znali da postoje pantalone koje odgovaraju svakom tipu građe, a da su isti ti modeli ujedno i odličan izbor za svaku moguću priliku. 

by | 11 aprila, 2023
Pantalone koje odgovaraju svakom tipu građe

Kako je svakoj ženi bitno da uvek dobro izgleda, poznata je činjenica da je izbor garderobe najvažniji korak u tom cilju. Da li ste znali da postoje pantalone koje odgovaraju svakom tipu građe, a da su isti ti modeli ujedno i odličan izbor za svaku moguću priliku.

Neki od ovih modela ubrajaju se u klasike te se mnoge žene svakako sa posebnom opuštenošću odlučuju za njih. Da li imate ove modele pantalona u svom garderoberu?

Pantalone koje odgovaraju svakom tipu građe

Pantalone visokog struka

Pantalone visokog sturka najbolje naglašavaju žensku figuru. Ističu struk i kukove i u kombinaciji sa pravim gornjim delom u njima svaka žena može izgledati vrhunski. Bilo da su u pitanju elegantne pantalone ili farmerke, pantalone visokog struka sigurno će učiniti da noge izgledaju duže, a figura tanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Klasične pantalone na peglu

Ravne pantalone na peglu su najsvestraniji izbor u garderobi. Odličan su komad za poslovne prilike, ali mogu se lako iskoristiti i za neke neformalne događaje. U pitanju je komad garderobe koji je iz godine u godinu sve popularniji i mnoge žene ih nose u svakodnevnim izdanjima. Na primer, pantalone na peglu i bela košulja su klasična poslovna kombinacija za koju se mnoge žene odlučuju. Osim uz košulje, ovaj tip pantalona nose se i sa majicama i sa bluzama, a što je možda još bitnije, kombinuju se sa mnogo vrsta obuće. Između ostalog, mogu se nositi sa salonkama, ali i sa sportskim patikama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UNA (@unakrlic)

Pantalone koje odgovaraju svakom tipu građe: Široke pantalone

Šire pantalone mogu sakriti sve nesavrešenosti koje ne želite da drugi ljudi primete. One su prilično raznovrsne i možete ih kombinovati sa bilo kakvim godnjim delom, kratkim majicama, dužim jaknama, sakoima, košuljama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatjana (@turquoiselove9)

Cargo pantalone

Mada se mnogi ne bi složili da su cargo namenjene svim tipovima krađe, to je ipak istina. Činjenica je da treba pronaći pravi model, ali da i punije devojke ipak mogu pronaći model cargo pantalona koje će učiniti da odlično izgledaju. Veoma su moderne a slažu se sa kratkim majicama, duksevima, košuljama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Zvoncare visokog struka

U pitanju je model koji se vezuje za sedamdesete. Ovaj komad je sa retro modom zauzeo svoje mesto među popularnim modnim trendovima i veoma je zahvalan za sve tipove tela. Ukoliko ste vitki, istaći će vašu dobru liniju, a ukoliko se pak borite sa nekim kilogramom viška, ovaj model može vizuelno izdužiti vašu figuru i učiniti vas tanjim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Kvržić (@jovana_kvrzic)

Pantalone koje odgovaraju svakom tipu građe: Farmerke

Već decenijama farmerke su broj jedan lek za sve modne problema. Pogodne su i za svakodnevne obaveze, ali i za večernje izlaske. Možete ih nositi sa bilo kojim gornjim delom, ali i sa bilo kojom obućom. Izaberite model prema vašem tipu građe, i boju koja vam najbolje stoji. Poznato je pravilo da tamnije farmerice sužavaju figuru, dok svetlije čine obrnuto, a uz to dobro je znati da ukoliko vodite borbu sa viškom kilograma treba da izbegavate široke boyfriend modele jer mogu učiniti da izgledate još krupnije.

Da li već imate sve ove modele pantalona? Ukoliko vam neke još uvek nedostaju u garderoberu, nabavite ih što pre! Nećete pogrešiti jer osim što dobro stoje, mogu da se kombinuju sa tako mnogo garderobe!

Jovana Jevtić undrey/Getty Images Plus