Stilski trikovi zbog kojih Njujorčanke uvek izgledaju mladoliko!

by | februar 19, 2024
stilski trikovi Njujorčanki

Stilski trikovi Njujorčanki postali su poznati širom sveta! Gde drugo se toliko pažnje obraća na aksesoare nego na Menhetnu?

Nedelja mode u Njujorku dala nam je sjajnu inspiraciju! Ne pričamo samo o pistama visoke mode, stilistima i brendovima – pričamo o trikovima koji su primenjivi u svakodnevnom životu. Kraljice mode, Njujorčanke, dale su nam uvid u to kako da izgledamo stilski i mladoliko kuda god da krenemo ovog proleća.

Stilski trikovi Njujorčanki: Kako da izgledate mladoliko?

Svetle boje

Kada govorimo o odeći koja je moderna i koju vole Njujorčanke, možemo se (između ostalog) osvrnuti na izbor boja. Njujorčanke rado biraju svetle boje jer zako svom izgledu pružaju sofisticiranost i svežinu.

Članak se nastavlja posle reklama

Od čisto bele do  bež ili slonovače, postoji širok izbor svetlih tonova koje lako možemo da uklopimo u našu garderobu. Uopšteno govoreći, svetle boje reflektuju više svetlosti od tamnih boja, što može osvetliti lice i dati mu svežiji, blistaviji izgled. Dakle, svetli tonovi čine nas odmornijim i mladolikijim.

Članak se nastavlja posle reklama

Važan je i psihološki utisak – svetle boje povezujemo sa čistitom, nevinošću i mladošću.

Aksesoari

Konačno, svetle boje su veoma raznovrsne i mogu se kombinovati sa nekom lakoćom. Pošto su neutralni tonovi, izgledaju sjajno sa drugim živopisnijim bojama (kao što su crvena i narandžasta), a takođe mogu savršeno da koegzistiraju sa svim vrstama dezena (kao što su životinjski motivi ili karovi).

Članak se nastavlja posle reklama

A to znači sledeće: smeli i zaista trendi aksesoari! Najbolji deo u održavanju jednostavnosti odeće, a Njujorčanke se služe geslom keep it simple, je mogućnost da osnovne komade začinite smelim dodacima.  Žene iz Njujorka uvek odvoje vreme da pomno izaberu cipele, torbu i nakit koji najbolje odgovaraju njihovom raspoloženju ili poslu koji imaju da obave tog dana.

Članak se nastavlja posle reklama

Stilski trikovi Njujorčanki: zamenite dijamantske minđuše statement nakitom, a svoju običnu crnu kožnu tašnu upadljivim komadom. Neka bude upadljivo!

Članak se nastavlja posle reklama

Frizura!

Žene Njujorka jasno stavljaju do znanja da je ključ njihovog stila smelost i sposobnost kombinovanja. I dobra frizura! Sećate li se kultne scene kada Keri Bredšo objašnjava da nijedna žena sa Menhentna ne nosi skranči?! Njujorčanke su savršeno jasne da ne možete izgledati sa stilom ako vam je kosa u rasulu. Zato, neka to bude visoki rep, ali neka bude uredan. Ne izlazite iz kuće bez frizure!

 

Roy Rohlin/GettyImages