Zimske poslovne kombinacije – 5 savršenih autfita gotovih za 5 minuta

Da biste postigli da Vaši zimski poslovni izgledi budu savršeni, za početak potrebno je samo u garderoberu pronaći elemente odeće koje ćete lako spojiti bez razmišljanja.

by | januar 15, 2023
zimske poslovne kombinacije

Da biste postigle da vaše zimske poslovne kombinacije budu savršene, za početak potrebno je samo u garderoberu pronaći elemente odeće koje ćete lako spojiti bez razmišljanja.

Predstavljamo Vam 5 savršenih zimskih poslovnih kombinacija!

zimski poslovni izgledi

Ales_Utovko/GettyImagesPlus

Članak se nastavlja posle reklama

Zimske poslovne kombinacije

Većina nas se svakodnevno susreće sa problemom da nemamo šta da obučemo, mada se nove stvari samo gomilaju u ormaru.

Prvi savet koji će sigurno biti od koristi za vas i planiranje stajlinga jeste da očistite svoj garderober. Oslobodite se svih stvari koje ste često odlagali za neki sledeći put. Tim postupkom ne samo da ćete se osloboditi viška u ormaru, već ćete osloboditi i prostor u svojoj glavi.

U svom garderoberu najbitnije je ostaviti stilske osnove za zimski izgled, odnosno ostaviti one stvari koje se savršeno uklapaju jedna sa drugom!

Članak se nastavlja posle reklama

 

Dugi rukav, jakna i farmerke

zimski poslovni autfiti

miniseries/GettyImagesPlus

Članak se nastavlja posle reklama

Kombinacija sastavljena od odevnih elemenata koje zasigurno svi imate u ormaru. U pitanju je jednostavan stil koji je popularizaciju doživeo devedesetih. Proslavila ga je glumica Džulija Roberts, čijim smo izgledima još iz tog doba još uvek inspirisani.

Kao osnova može biti košulja dugih rukava u neutralnim bojama, preko čega može ići široki blejzer sa dvostrukim kopčanjem. Stil možete upotpuniti ravnim farmerkama visokog struka. Potrebne su samo ove tri stvari da vaš zimski poslovni izgled bude jedan od najboljih u gradu!

Članak se nastavlja posle reklama

Džemper i midi suknja

Džemper od kašmira ili vune sa visokim okovratnikom jedan je od najvažnijih elemenata zimske odeće. Visoki okovratnik osim što štiti kožu vrata od hladnoće, takođe deluje pozitivno na celokupan izgled. Vaš zimski poslovni izgled čini ženstvenijom i elegantnijom.

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj komad ne moramo kombinovati samo sa pantalonama, nego i sa haljinama i suknjama, posebno onim midi dužine, a suknje mogu biti od trikotaže, teksasa ili kože. Ovakav poslovni izgled je savršen za sastanak i osigurava da izgledate elegantno i formalno.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Izgled možete upotpuniti nakitom – izražajnim minđušama, torbom sa teksturom i salonkama.

 

Pletena haljina za udobnu zimsku poslovnu kombinaciju

Pletena haljina za nas predstavlja svojevrstan spas u hladnim zimskim danima ukoliko želite da istaknete svoju ženstvenost, a u isto vreme da stavite udobnost u prvi plan.

Članak se nastavlja posle reklama

Pletena haljina zimske autfite čini elegantnim i urednim, i savet koji Vam nudimo je sledeći: Uvek imajte ovakav komad u ormaru!

Ono što vam takođe savetujemo u vezi sa pletenim haljinama – izbegavajte ovakve haljine sa kragnama, džepovima, obimnim pletenjem i preširokim rukavima jer njihovih pet minuta je prošlo!

Članak se nastavlja posle reklama

 

Majica i pantalone ili košulja i pantalone

Klasična košulja sa muškim ramenima postala je još jedan od klasika oblačenja u zimskom periodu. Savršena je i za kancelariju, ali i za sastanke, kako poslovne, tako i privatne, a razliku možemo praviti u broju otkopčanih dugmića ili načinu šminkanja za svaku od ovih prilika.

Sa ovakvim košuljama dobro se uklašaju ravne pantalone sa visokim strukom.

Iako na prvi pogled ovaj izgled deluje jednostavno, možda i dosadno, dodavanjem nakita i drugih modnih detalja, ovu kombinaciju možete pretvoriti u pravo zimsko kancelarijsko osveženje!

 

Rolka i mini suknja za trendi zimsku poslovnu kombinaciju

Predstavljamo jednu od trendi kombinacija koja je sjajna da istakne vaš zimski poslovni izgled. Mini suknja i jednobojna rolka ističe Vašu figuru, a preko nje možete nositi jaknu ili košulju.

Popularizaciji ovog stila doprinela je serija Gossip girl.  U ovoj seriji devojke uz slične kombinacije dodavale i druge modne detalje kao što su rajf ili traka za kosu. Bler Voldorf i dan danas predstavlja sjajnu modnu inspiraciju ženama širom sveta!

Sa ovih 5 savršenih kombinacija koje ćete u stvarnost pretvoriti za 5 minuta dobijate elegantan zimski poslovni izgled koji će vaše kolege, klijente i poslovne partnere oduševiti, a o vama stvoriti sliku žene sa stilom.

Jovana JevtićAles_Utovko/GettyImagesPlus