Taj ljupki svet Boudoir devojaka

Red delights by Boudoir

by | 30 novembra, 2020

Najlepši trenuci svake praznične sezone dolaze s potpisom Boudoir, superkreativnih sestara Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić koje nastavljaju uveseljavati obožavaoce njihovog ženstvenog, romantičnog i gotovo bajkovitog sveta u kojem nema mesta za teške životne teme već je fokus na stilskim izazovima. Koju haljinu odabrati? Kako se predstaviti u najboljem svjetlu? Sva ta pitanja dolaze s odgovorima koja imaju zajednički predznak – Boudoir.

Njihova junakinja ove sezone nosi samo najlepše crvene komade, obučena je od glave do pete u pomno osmišljene kreacije i izgleda poput ljupkog prazničnog poklona. Zamotana i stilizovana u predimenzioniranu mašnu i haljine, nosi ključne Boudoir komade i slavi život u njegovoj najlepšoj formi – Holiday sezona službeno je otvorena jer Boudoir slavi, ali ovaj put u najraskošnijem kućnom izdanju. Zašto bismo se oblačili za druge kada se, zapravo, sve vreme, oblačimo zbog sebe i vlastitog najlepšeg osećaja? Slavimo život, njegovu lepotu i iskrenu emociju, istu onu koja nam toliko treba u 2020-oj.

#uvijekLJUPKE #holidaydolls #boudoirdoll #lovelyinred

Ova modna priča otvara nam vrata Boudoir zemlje čudesa u kojoj stanuje Kraljica Srca, ona koja osvaja na prvi pogled i nosi samo najbolju, gotovo unikatnu modu koja izaziva zavist, ali i očarava svojim total look-om.

Jeste li i vi ove praznične sezone Boudoir devojka?

Kad bismo otišli na godišnji odmor

Trebali bismo proslaviti, barem na jedan dan,

Biće proslave širom sveta, u svakoj naciji,

Vreme je za dobra vremena, zaboravi na loša vremena,

Jednog dana ćemo se okupiti

Da oslobodimo pritisak

Treba nam odmor…

(Madonna, Holiday, 1983.)

BoudoirKarmen Poznić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.