Taj ljupki svet Boudoir devojaka

Red delights by Boudoir

by | 30 novembra, 2020

Najlepši trenuci svake praznične sezone dolaze s potpisom Boudoir, superkreativnih sestara Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić koje nastavljaju uveseljavati obožavaoce njihovog ženstvenog, romantičnog i gotovo bajkovitog sveta u kojem nema mesta za teške životne teme već je fokus na stilskim izazovima. Koju haljinu odabrati? Kako se predstaviti u najboljem svjetlu? Sva ta pitanja dolaze s odgovorima koja imaju zajednički predznak – Boudoir.

Njihova junakinja ove sezone nosi samo najlepše crvene komade, obučena je od glave do pete u pomno osmišljene kreacije i izgleda poput ljupkog prazničnog poklona. Zamotana i stilizovana u predimenzioniranu mašnu i haljine, nosi ključne Boudoir komade i slavi život u njegovoj najlepšoj formi – Holiday sezona službeno je otvorena jer Boudoir slavi, ali ovaj put u najraskošnijem kućnom izdanju. Zašto bismo se oblačili za druge kada se, zapravo, sve vreme, oblačimo zbog sebe i vlastitog najlepšeg osećaja? Slavimo život, njegovu lepotu i iskrenu emociju, istu onu koja nam toliko treba u 2020-oj.

#uvijekLJUPKE #holidaydolls #boudoirdoll #lovelyinred

Ova modna priča otvara nam vrata Boudoir zemlje čudesa u kojoj stanuje Kraljica Srca, ona koja osvaja na prvi pogled i nosi samo najbolju, gotovo unikatnu modu koja izaziva zavist, ali i očarava svojim total look-om.

Jeste li i vi ove praznične sezone Boudoir devojka?

Kad bismo otišli na godišnji odmor

Trebali bismo proslaviti, barem na jedan dan,

Biće proslave širom sveta, u svakoj naciji,

Vreme je za dobra vremena, zaboravi na loša vremena,

Jednog dana ćemo se okupiti

Da oslobodimo pritisak

Treba nam odmor…

(Madonna, Holiday, 1983.)

BoudoirKarmen Poznić