Trend alert: Najpopularniji printovi za leto 2017.

Svaka sezona ima svoje krojeve, materijale, modele, printove. Kada je potrebno da se zaista ističete i unesete svežinu u svoj izgled print je ono za čime najčešće posegnete, pa evo i koji se dezeni najviše nose ovog leta.

Foto: Zara

FLORAL

Članak se nastavlja posle reklama

Sitni retro print sačinjen od cveća ovoga leta posebno je popularan na haljinama, kombinezonima, bluzama, kupaćim kostimima i cipelama. Duh starih vremena i neprolaznu žensku lepotu oslikava na tako diskretan način da ne postoji prilika u kojoj ga ne možete nositi. Cvetići su pravi letnji print koji nikada ne izlazi iz mode.

Foto: Mango

Kliknite na sledeću stranicu…

Članak se nastavlja posle reklama

TUFNICE

Članak se nastavlja posle reklama

Tufnice nam sada dolaze na haljinama, košuljama, suknjama, kupaćim kostimima i modnim dodacima poput naočara za sunce. Vrlo su retro, ženstvene i slatke. Nisu previše upadljive pre svega zato što je popularna sitna varijanta, a dovoljno su efektne da podižu na viši nivo i najjednostavniju odevnu kombinaciju.

Foto: P….S….fashion

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i…Evo šta da obučete kada je suviše vruće za garderobu

Članak se nastavlja posle reklama

TROPSKO RASTINJE

Tropsko lišće ove sezone možemo videti na sakoima, haljinama, suknjama, torbicama, pa čak i cipelama. Ovaj dezen je veoma upadljiv i smeo, ali i oličenje dobrog stila ukoliko se nosi na pravi način. Dobro izgleda u jarkim bojama ili na neutralnoj podlozi, kao i nošen uz jednobojne komade u boji koja se nalazi na samom dezenu.

Foto: Mona

Članak se nastavlja posle reklama

GINGHAM

Kockice su potpuno zavladale i prekrile bluze, suknje, haljine, obuću, kupaće kostime, pantalone… jednom rečju sve. Ovaj neodoljivi retro print toliko je rasprostranjen i lako nosiv da ga ne možete zaobići. Dobro se slaže uz sve i pogodan je za miksanje sa drugim printovima poput prugica i cvetnog dezena.

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Zara

DISKRETNE PRUGE

Bele prugice na svetlo plavoj ili sivoj pozadini, kao i obrnuta varijanta možemo videti na košuljama, bluzama, suknjama, haljinama i pantalonama, ali i na platnenoj obući i maramama. Ako ste ljubitelj sofisticiranog stila bez previše detalja ovaj print rezervisan je za vas. Jako se lepo kombinuje sa belom bojom i različitim tonovima teksasa.

Članak se nastavlja posle reklama

Foto: Lindex

Pročitajte i…Street style: Iznesimo pruge sa stilom!

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.