Modni trendovi za proleće 2023: Evo šta će biti u fokusu!

Modna sezona koja nam dolazi - proleće 2023. donosi nam mnoštvo iznenađenja. Modni trendovi proleća 2023 donose jarke boje, uske suknje do kolena, majice koje podižu kukove - zapljuskuju nas nostalgijom devedesetih.

by | januar 13, 2023
Modni trendovi za proleće 2023

Modni trendovi za proleće 2023. donose nam mnoštvo iznenađenja. Tu su i jarke boje, uske suknje do kolena, majice koje podižu kukove – zapljuskuju nas nostalgijom devedesetih.

Modni trendovi za proleće 2023

Iana Miroshnichenko/GettyImagesPlus

U svakodnevne autfite nastavljaju da se uključuju prozirni slojevi, mrežasti preklopi, čipke i mnoge druge teksture.

Članak se nastavlja posle reklama

Modni trendovi za proleće 2023 – zavirimo u najaktuelnija modna rešenja

U modu se vraćaju porubovi sa balonima i svetlucava odela, što nam konačno govori da je pandemijska era iza nas i da smo konačno završili sa „kućnim“ stilom koji je sa pandemijom došao.

Suknje do kolena – jedan od najblistavijih trendova sezone proleće 2023!

Mešavina slatkog i bezazlenog – suknja koja nežno i suptilno pokazuje kolena u toku hoda savršeno je modno sredstvo za posao, dok nam ostavlja prostora da je nosimo i u izlasku.

Na našem autfitu ovakva suknja ostavlja utisak suzdržanosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Savet: Suknju do kolena možete nositi uz duži blejzer u poslovnoj varijanti, dok je uz opuštenu majicu bez rukava možete kombinovati čak i za večernji izlazak!

Članak se nastavlja posle reklama

Modni trendovi za proleće 2023- Neutralne boje visokog sjaja

Kaputi, blejzeri, slip haljine i pantalone u prigušenim nijansama visokog sjaja sletele su na modne piste u velikom broju! Trendovi sezone proleće 2023 donose nam mnogo sjaja, a ovo je jedan od načina da taj sjaj bude u prvom planu!

Neki od najvećih svetskih brendova klade se u ovaj trend koji će uskoro krasiti kako naslovnice, tako i crvene tepihe!

Članak se nastavlja posle reklama

Savet: Uz ove neutralne nijanse ukombinujte glatke kožne dodatke iz iste porodice boja!

Članak se nastavlja posle reklama

Prozirna genijalnost!

Prozirni komadi u modi su već sezonama, a sada dolaze u novom izdanju.

Manje otkrivaju rizične delove tela, a više daju novu dimenziju našem izgledu. Do sada smo videli suknje sa providim čipkama koje otkrivaju kolena i mrežaste prekrivače na haljunama, sa nestrpljenjem čekamo da vidimo šta će nam sezona proleća 2023. doneti u ovom domenu!

Savet:  Ovakve haljine i suknje možete nositi sa mrežastim bodijem ili sa ukrasnim čipkama!

Članak se nastavlja posle reklama

Slične haline, suknje i ogrtače možete videti i u mnogo jednostavnijim izdanjima, a sve su to trendovi sezone proleće 2023!

Balon porubi

Modni trend proleća 2023. o kome svi neprestano govore – balon porubi. Javljaju se na rukavaima, na suknjama, haljinama kod svih najpoznatijih svetskih modnih brendova.

Članak se nastavlja posle reklama

Javljaju se u raznim oblicima – od jedva vidljivih do veoma velikih. U zavisnosti od toga šta više volite, sigurni smo da ćete doživeti svojih pet minuta na sledećoj proslavi ako izaberete ovaj detalj!

Čipka – jedan od osnovnih trendova sezone proleće 2023

Iako važi za jedan od najelegantnijih detalja u svakoj prilici, čipka istovremeno odaje utisak tradicionalnog i kitnjastog. Kada su nijanse u pitanju, najbolje je kombinovati čipku neutralnih nijansi, ali ukoliko dobro uklopite ostale detalje, možete napraviti savršen izgled i kombinujući čipku u nekoj od jarkih boja!

Članak se nastavlja posle reklama

Korseti

Generacija Z priredila nam je ovaj trend, a nama je trebalo dosta vremena da ga prihvatimo!

Korseti se idelno kombinuju sa kargo pantalonama ili minimalističkim midi suknjama.

Modni trendovi za proleće 2023- kargo stil

Pantalone sa džepovima dobijaju veliku pažnju već nekoliko sezona, ali predviđanja su da će vrhunac popularnosti ovaj stil doživeti u sezoni proleće 2023!

Savet: Nosite farmerke sa kargo jaknom ili kombinujte kargo pantalone sa udobnim džemperima!

Kombinujući neutralne i jake boje, sjajne materijale, a zatim čipku i kargo stil uz naše ideje ovog proleća sigurno ćete biti veoma inspirativno stilizovani. Budite spremni za prolećne čarolije i pre nego što ono dođe!

 

Lepota i zdravljeDavid Dee Delgado / Stringer via Getty Entertainment; Gareth Cattermole / Staff via Getty Entertainment