U duhu spore mode! Anđelina Džoli (tačnije njene kćerke) recikliraju lookove sa crvenog tepiha

by | oktobar 22, 2021
Anđelina Džoli

Tokom karijere, Anđelina Džoli je sasvim sigurno formirala impresivnu garderobu. U duhu slow fashion pokreta, glumica očigledno ne želi da predivni komadi skupljaju prašinu u njenim ormarima.

Na premijeri Marvelovog filma Eternals (Večni) njene kćerke Šajlo i Zahara nosile su komade iz Anđelinine modne arhive. Zahara je obukla svetlucavu Elie Saab haljinu u kojoj je Anđelina blistala na dodeli Oskara 2014. godine, dok je Šajlo izabrala prepravljenu verziju Gabriela Hearst haljine, u kojoj se Anđelina pojavila na događaju Women for Bees. Uz njih, na crvenom tepihu stajali su i Medoks, Vivijen i Noks, kako bi ekipa bila kompletna.

Naravno, stajling koji je Anđelina Džoli odabrala za sebe bio je takođe više nego impresivan i inovativan, čak toliko da bi generacija Z, kojoj pripadaju njena deca, mogla poželeti da je kopira. Maslinastobež nabrana haljina bez rukava iz kolekcije Balmain Resort 2022 uz zlatan nakit i – posebno upečatljivu – kariku na sredini brade, što je osmišljeno kao asocijacija na lik besmrtne ratnice koju glumi u Večnima – zaista ostavlja bez daha.

Članak se nastavlja posle reklama

Anđelina Džoli

U svakom slučaju, radujemo se Anđelininom povratku na bioskopska platna. Reći ćemo još samo to da je film Večni režirala dobitnica Oskara Kloi Žao. U filmu, uz Anđelinu, glume i Džema Čen, Selma Hajek, Ričard Medem i Kit Harington. Na pitanje zašto je prihvatila
ulogu u ovom filmu, Anđelina, poznata po tome da pažljivo bira i retko prihvata role,
odgovorila je: “Poželela sam da budem deo tako raznolike porodice kakva je ona kojoj pripadam u filmu.”

Više o filmu pogledajte u trejleru:

Članak se nastavlja posle reklama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MCF – MegaCom Film (@megacomfilm)

Pročitajte i… Mejkap inspiracija – Zendejin SF look viđen na promociji filma Dina

Jesse Grant / Stringer, Rich Fury / Staff / iStock via Getty