Work time: Kako da se obučete za posao ako je +30 stepeni

by | jun 1, 2018

Poslovni dres kod nam svima povremeno dosadi. Crno, teget, sivo i belo i to u vidu vrlo klasičnih krojeva zaista pređe u monotoniju, ali ono što je daleko veći problem od jednolične uniforme jeste kako izdržati sakoe, košulje i ostale elemente poslovne garderobe na +30 stepeni. Verovali ili ne i za to postoji rešenje.

Dres kod za posao ne dozvoljava bretele, dubok dekolte, kratku suknju i sandale, a zahteva dozu elegancije i ukusa. Svi ovi elementi sadržani su u staroj dobroj krojenoj haljini do kolena. Bilo da je vaš dres kod zaista strog, pa je morate nositi u klasičnim bojama i uz salonke, ili je nešto liberalniji, ona pristaje svakoj ženi, a od vas zavisi da li ćete birati potpuno uske ili modele koji prate liniju tela.

Strukirana linija koja prati telo i doseže do kolena ili ispod njih, kratki rukaviili opcija bez njih, regularan izrez i lakoća nošenja svrstavaju ovu haljinu u idealnu garderobu za poslovni dan na veoma visokim temperaturama. Od toga kakav je vaš ukus i koliko morate poštovati pravila zavisi da li ćete birati smirenije boje, jarke nijanse ili print, a takođe i da li ćete je nositi uz salonke, sandale ili možda čak i patike.

Članak se nastavlja posle reklama

Naše favorite pogledajte u galeriji.

Pročitajte i…Modni vremeplov: Trendovi sa Pinteresta koje i danas volimo!

 

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.