Žao nam je , ali ovo je KATASTROFA! Najgore obučene dame na dodeli Emi nagrada su…

by | septembar 19, 2016

Čitav modni svet bruji o dodeli Emi nagrada… Jer crvenim tepihom prošetale su dame besprekorno skockane sa svakim detaljom na mestu i u kreacijama koje su nas ostavila bez teksta! I u moru pogodaka teško smo našli stilske katastrofe, ali ipak ih je bilo!

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Mendi Mur, Sara Hiland, Ejmi Poler – šta im je zajedničko? Sve su one pokušale da sinoć na crvenom tepihu zablistaju u skupim i efektnim kreacijama. I svakako su bile zapažene, premda ne na način na koji su očekivale.

Pogrešan izbor boje, materijala, kroja, previše floral detalja i volana i „vau“ efekat će teško biti postignut. Ponekad je manje jednostavno više – važno je držati se toga, ako već ne važite za modnu ikonu!

Pročitajte i… Vergara je ovom haljinom nadmašila samu sebe. I očitala lekciju seksepila!

Imamo i „gubitnicu“ večeri, u čemu su bili složni gotovo svi modni kritičari, ali i mediji. Reč je o glumici Ani Klamski čiji je izbor pao na prilično nepojmljivu toaletu – na kojoj sem boje, nema ničeg lepog. Haljina možda vešto prikirva višak oko stomaka, ali rekli bismo da je to njena jedina prednost – sve drugo definitivno Ani ne ide na ruku.

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

Rame uz rame sa njom u red najgore obučenih upisale su se i dame iz naše foto-galerije. Recite nam vaš sud – ko je napravio najveći promašaj?

Pročitajte i… Glamur, bajkovite toalete i raskoš koja oduzima dah… Emi nagrade su se ovako slavile


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: