Po treći put u kreaciji Roksande Ilinčić: Romantična žuta haljina Kejt Midlton ponovo privlači pažnju

by | jun 4, 2020
Kosa Kejt Midlton

Za vreme pandemije koronavirusa, vojvotkinja od Kembridža nastavila je svoje protokolarne dužnosti preko video-poziva u svom domu u Norfolku. Tim putem Kejt Midlton (38) poslala je nekoliko važnih poruka, uključujući i zahvalnost koju oseća prema svim neophodnim radnicima u ovoj vanrednoj situaciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by This is a fanpage! (@hangwithkate) on


Posebnu pažnju pak vojvotkinja je privukla nedavno, za vreme svečanog obeležavanja Inaugural Thank a First Responder Day-a, kad se u jednom videu-obraćanju, zajedno sa suprugom princem Vilijamom (37), obratila zdravstvenim radnicima u Australiji, koji su bili na prvoj liniji odbrane od virusa korona. Naime, ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je vojvotkinja od Kembridža po treći put ovom prilikom ponela žutu haljinu naše dizajnerke Roksande Ilinčić. (Pročitaj: Biljana Tipsarević: Modna kolekcija koja nas vodi u letnju bajku (foto))

Žuta haljina Kejt Midlton, slobodno možemo reći modne ikone današnjice, zapala je za oko javnosti već kad ju je prvi put nosila tokom posete Sidneju 2014. godine. Pritom, njena cena bila je 900 funti.

kejt midlton

Vojvotkinja je potom viđena u njoj i 2016. na jednom vimbldonskom meču.

U pitanju je model s rukavima do lakata koji prati liniju tela i sečena je ispod grudi. Najinteresantniji detalji jesu delovi u beloj boji u donjem delu haljine i na rukavima. (Pročitaj: Jovana Nikolić: Buduća mama u fashion cvetnom izdanju (foto))

Kejt je ovaj model uparila sa zlatnim minđušicama u obliku lišća britanskog brenda Zoraida, koje često nosi.

Podsećamo, naša modna dizajnerka Roksanda Ilinčić u Veliku Britaniju preselila se 1999. godine, gde je upisala prestižni koledž St. Martins. Od tada do danas dospela je u vrh britanske modne scene, a njene kreacije nosile su, osim Kejt Midlton, i Penelope Kruz, Mišel Obama, Gvinet Paltrou, Kejt Blančet, Tilda Svinton

Da li vam se dopada haljina Kejt Midlton?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge (@kate_middleton_royal_highness) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images