Đavolje usne: Da li vam se dopada ovaj beauty trend?

by | 14 avgusta, 2020
Đavolje usne

Mislili ste da ćemo makar neko vreme biti mirni kada su bizarni beauty trendovi u pitanju? Pa… pogrešili ste, a i mi sa vama. Ovoga puta na tapetu su ponovo – usta. Senzualne pune usne oduvek su bile jedno od merila lepote pa zato ne čudi što su se mnoge dame širom sveta odlučile za neki od tretmana ili estetskih korekcija koje ih čine upravo takvim. Međutim, zbog čega su đavolje usne najnoviji beauty hit, nemamo objašnjenje.

Ovaj trend uglavnom je popularan među devojkama sa Istoka, najviše onim iz Rusije, koje koriguju usne tako da ivice podsećaju na talase, neku vodenu životinju, vatru, pa i na rogove. (Pročitaj: Trendovi za jesen 2020: Dosadila vam je trenutna boja kose, evo šta predlažemo)

Đavolje usne ili u nekim krugovima – hobotnica usne možete dobiti uz pomoć velikih količina filera.

IIstina je i da se standardi lepote svakodnevno menjaju, ali ono na šta su mnogi spremni zbog toga polako počinje da se graniči sa ludilom. Promena prirodnog oblika usana mogla bi da dovede do različitih medicinskih komplikacija. Međutim, ni doktori koji rade ove zahvate, a ni žene koje podležu ovim trendovima izgleda previše ne brinu o tome.

Stručnjak za negu kože, Najlam Holms, prokomentarisao je ovaj trend:

– Ovo je zaista jedan od najgorih estetskih/kozmetičkih zahvata koje sam ikada video – rekao je stručnjak za jedan strani portal.

Mnogi zapravo i ne veruju da đavolje usne zapravo postoje već da su posledica odličnog fotošopa. Istina, ove usne deluju neverovatno, ali nažalost deo su realnosti. (Pročitaj: Uživate u zalasku sunca? Onda će vam se sigurno dopasti ovaj makeup trend)

Izgleda da mnoge žene imaju potrebu da prilagođavaju crte lica svim novitetima, bilo da su oni zdravi, lepi ili potrebni.

Takođe, znamo i da su se neki od sličnih čudnih trendovi zadržali, iako su u početku izgledali više nego smešni ili luckasti. Nadamo se da ovaj neće biti jedan od tih.

Pa, šta vi mislite o ovom estetskom zahvatu?

Đavolje usne

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️ (@lipsonfire) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REVISTA DMODA I Moda Española (@dmodarevista) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Subtle Images Medispa (@subtleimagesniagara) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Microblading Dubai (@dubaieyebrows) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images