Jesenja nega ruku: Lako do baršunaste kože uz moć meda

by | 13 oktobra, 2015

Jesen je zakucala na vrata i neumitno ušla u naše živote. Dok koračamo stazama obasutim zlatno – žutim lišćem, možemo upoznati osobu sa kojom ćemo poželeti da podelimo ostatak života. Obučeni u topliju garderobu, zavodljivim pogledom i stiskom ruke ostavljamo prvi, ali i najbitniji utisak. Nežna i graciozna koža ruku svakako će biti najlepši pečat novog prijateljstva. Pored novih druženja, svojim dolaskom jesen nam je donela i potrebu za dodatnom negom.

Foto: PR

Foto: PR

S obzirom da više ne nosimo laganu letnju garderobu, te da su naši delovi tela manje izloženi spoljašnjim uticajima, koža ruku je i dalje deo tela koji je potrebno dodatno negovati. Hladni jesenji dani uz manjak vlage u vazduhu idealni su za narušavanje kvaliteta kožne barijere.

Usled smanjene količine lipida, koji pored vode i ulja čine kožu, iritansi lakše prodiru, te shodno tome koža gubi vlagu, postaje suva, ispucala i sklona perutanju. Koliko je kožna barijera jaka, toliko je i sama koža spremna odupreti se hladnoći, suvom vazduhu koji je sve pristutniji s obzirom da nam dolazi sezona grejanja.

Foto: PR

Foto: PR

Lepota ruku iz srca košnice

Već punih 20 godina je prošlo od kada se legendarna NUXE Rêve de Miel® linija (franc. San o medu) našla na pijedestalu koji joj i pripada. NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte je istinski užitak za ruke namenjen suvoj i osetljivoj koži, koji se svojim nežnim medeno – slatkastim mirisom izdvojio i postao neizostavan deo svakodnevne nege žena širom sveta. Jedan od glavnih sastojaka je bagremov med, nekada hrana bogova, a danas privilegija kojom se naša koža može hraniti.

Bogata NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte sadrži obilje vitamina E, čuvenog vitamina mladosti, te najpoznatijeg antioksidansa koji usporava prevremeno starenje kože, kao i ostale najslađe prirodne sastojke koji deluju na hidrataciju, hranjenje, obnovu i zaštitu kože ruku tokom cele godine.

Hidratantni i obnavljajući med bagrema koji garantuje dugotrajnu hidrataciju, hranljiva biljna ulja suncokreta, avokada, kokosa, argana, slatkog badema i nevena, kao i nezamenjivi shea buter koji štiti kožu od iritacija i omogućava joj trenutnu mekoću.

Savet za još lepše ruke
Nakon nanošenja Nuxe kreme za ruke i nokte kružnim pokretima utrljati je u kožu, od nadlanice ka vrhovima prstiju. Na ovaj način krvotok će procirkulisati, a koža upiti kremu na pravi način za još bolje delovanje.

Tagovi: