U potrazi za SPF-om za vaše lice

by | jun 20, 2024
spf za lice

Kažete da tražite SPF koji će ujedno i negovati kožu i preduprediti vaše probleme s licem koji eskaliraju kad leti zvezda upeče… Mi smo tu i u tim specifičnim situacijama da pomognemo u izboru

Hm! Želite zapravo preparat koji će vas osloboditi onoga što vas uvek muči i pri samoj pomisli na leto i visoke temperature – bilo da ste u gradu ili na moru, teške kreme više nisu opcija, a vi i dalje želite da vaša koža ostane matirana, bez pigmentacija ili pak dodatno hidrirana i – pre svega – dobro zaštićena? Bilo koji problem sa kožom da imate, rešenje postoji… mi smo se zato potrudili da nađemo preporuke za tri najčešća letnja problema kad je zaštita lica od sunca u pitanju.
Lice je uvek osetljivije od kože tela, te mu je potrebno posvetiti dodatne pažnje. Prvi input? Direktno sa Jadrana noseći u sebi sve vredne prirodne sastojke s tog područja dolaze nam tri rešenja u vidu tri L’ADRIA proizvoda koja se pritom međusobno kombinuju, a sve zavisno od tipa i potreba kože. Ako smo vas zainteresovali, hajde da ih bolje upoznamo… da pokušamo da rešimo vaš problem.

Problem No. 1 – masna koža

Imate masnu ili mešovitu kožu, vidljive pore i pojačano lučenje sebuma? Vaše lice naprosto na visokim temperaturama traži laganu zaštitu i negu, bez belih tragova i teškog i masnog osećaja na koži, ali i bez dodatnog isušivanja.

Članak se nastavlja posle reklama

 

L&Z preporuka: Vašoj koži prijao bi baršunasti mat blur finish! L’ADRIA Sun fluid SPF 50+  otkriva tajnu elegantne zaštite od sunca s dodatnim skin-care benefitima – osim što pruža visoku zaštitu od sunca smanjuje vidljivost pora i kontroliše sebum bez dodatnog isušivanja, idealno će odgovarati kao samostalni proizvod za negu i zaštitu masne i mešovite kože u letnjem periodu. Fluidan i lagan, dodatno ojačan hidratantno-antioksidativnim kompleksom na bazi algi i primorskih biljaka. Zahvaljujući laganoj, nemasnoj i nenametljivoj teksturi, pogodan je i za sve ostale tipove kože i izvrsna je podloga za mejkap.

Članak se nastavlja posle reklama

Problem No. 2 – pigmentacijske mrlje

Vaš problem su pigmenatacijske mrlje ili melazma? Imate problematičnu kožu, neujednačen ten i tragove od  bubuljica? I zaista vam je teško da nađete adekvatnu zaštitu + negu u letnjem periodu? Razumemo vas, i mi imamo isti problem!

Članak se nastavlja posle reklama

 

L&Z preporuka: Uz Sun fluid, kao odličnu zaštitu od sunca, za vas je i L’ADRIA Brightening perfecting serum koji ujednačava ten bez tamnih mrlja i koži vraća prirodan sjaj. Nastao je na bazi snažnog posvetljujućeg kompleksa ADRILIGH™ sa ekstraktom cveta primorskog žilja s obala Jadranskog mora, koji dokazano pomaže u posvetljivanju i ublažavanju hiperpigmentacijskih mrlja. Zbog lagane teksture serumske emulzije, L’ADRIA Brightening perfecting serum mogu koristiti svi tipovi kože. Pogodan je i za mladalačku kožu sklonu mrljicama posle bubuljica koje sporo blede, ali i za zrelu kožu s pigmentacijskim mrljama izazvanim fotostarenjem.

Članak se nastavlja posle reklama

Problem No. 3 – suva koža

Koža vam je suva ili dehidrirana, njoj mat finish nije dovoljan i treba joj dodatna doza vlage? Želite dugotrajnu hidrataciju na svom licu i puni baršunasti osećaj…

Članak se nastavlja posle reklama

L&Z preporuka: L’ADRIA Sun fluid SPF 50+ u ovom slučaju kombinujte sa L’ADRIA Restorative mistom, koji će vam obezbediti još osvežavajuće hidratacije, a lako se dozira tokom dana prema potrebi, kad god osetite zatezanje kože. I ovaj proizvod L’ADRIA donosi obnavljajuću snagu Jadrana. U inovativnu formulaciju ove emulzije u toniku utkana je esencija biljke mrižice koja na koži stvara ultrahidratantnu mrežu, ostavljajući je obnovljenom i osnaženom. Hidratantna snaga tonika i negujuća moć emulzije isprepleteni su u jednom proizvodu koji se savršeno stapa s kožom u bilo kojem koraku rutine, pa čak i posle nanošenja mejkapa i proizvoda sa zaštitnim faktorom. Pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu.

Svi L’ADRIA proizvodi osim na www.ladria.rs od sada su po uvek povoljnim cenama dostupni u prodavnicama dm.

nensuria/gettyimages, promo