Kako da odaberete savršen parfem?

by | oktobar 11, 2023
kako izabrati savršeni parfem

Pronalaženje savršenog mirisa nije tako lak zadatak. Nudimo iscrpnu listu kriterijuma koji će vam pomoći da naučite kako izabrati savršen parfem.

Parfem utiče na prvi utisak o vama i stoga bi trebalo da se uklapa u vaš karakter i modni stil. Ako se zaista zaljubite u neki parfem, veća je verovatnoća da će on završiti na vašoj polici. Ali da li ćete ga koristiti u budućnosti je drugo pitanje. Možda postoji mnogo omiljenih mirisa, ali samo je nekoliko onih koji su savršeni za vas. Kako odmah da znate da li je to – to?

Kako izabrati savršen parfem?

Doživite euforiju svaki put kada nanesete parfem

Ovaj miris u vama izaziva navalu emocija. Možda vas vraća u tople uspomene ili, naprotiv, stavlja do znanja da od ovog trenutka otvarate novu stranicu u svom životu. Jednostavno rečeno, trebalo bi da snažno odjekne u vama svaki put kada ga nanesete.

Članak se nastavlja posle reklama

Nakon nanošenja gotovo da ne osećate miris

Siguran znak savršenog parfema je kada se njegov miris stopi sa vašim. U ovom slučaju, kada nanesete parfem na kožu, brzo prestanete da ga osećate – on se bukvalno stapa sa vama, stvarajući savršenu kombinaciju. Ako se to dogodi, znajte da ste savladali lekciju kako izabrati savršeni parfem.

Kako izabrati savršen parfem? Dobijate komplimente od drugih

Treći znak su komplimenti. Često se dešava da ako ljudi osete mirise koji im se zaista dopada, ne mogu da odole da to izraze toplim rečima. Ovo se događa i kada je kombinacija mirisa i imidža osobe toliko harmonična da je nemoguće ne dati kompliment. Zapamtite: ako odaberete pravi parfem, sigurno nećete ostati neprimećeni.

Nameravate da kupite miris koji nije baš u trendu

Vodite se onim što volite, a ne prolaznim modnim trendovima. Samo vi sami možete da osetite svoje emocije, što znači da tako intiman trenutak kao što je izbor parfema ne treba da bude podložan bilo kakvim spolja nametnutim trendovima. Slobodno pratite svoja unutrašnja osećanja i intuiciju – neće vas prevariti.

Članak se nastavlja posle reklama
nensuria/istock/gettyimagesplus