Demi Mur: Drastična promena imidža zbog nove uloge

by | jul 10, 2024
Demi Mur: Drastična promena imidža zbog nove uloge

Demi Mur glumi zajedno sa Džonom Hamom Paramount+-ovom filmu ‘Landman’. I zbog te uloge, drastično je promenila svoj imidž. 

Zaista smo usred renesanse Demi Mur. Prosto je blistala na Nedelji mode, a zatim i na crvenom tepihu na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu. Glumica se vratila na veliko platno sa filmom The Supstance. A sada je, zbog nove uloge, skratila svoju dugu kosu. Dugi lob savršeno joj pristaje.

Demi Mur odsekla svoju dugu kosu

Mur je ponovo osvojila male ekrane nakon što je završila Feud: Capote Vs. The Swans sa najnovijom emisijom u portfoliju Tejlor Šeridan – i ima novu frizuru koja joj ide uz to. Na novim fotografijama iz Landmana, fanovi mogu da vide Murin novi lob, što je veliki pomak u odnosu na njenu uobičajenu kosu do struka.

Članak se nastavlja posle reklama

Prema zvaničnom opisu Paramount+, emisija je zasnovana na podkastu „Boomtown“ i trebalo bi da bude puna porodične drame, visokih uloga sa naftom i Šeridanove uobičajene mešavine intriga.

„Smešten u gradove Zapadnog Teksasa, Landman je moderna priča o potrazi za bogatstvom u svetu naftnih platformi. Zasnovana na poznatom podkastu od 11 delova ‘Boomtown’, serija je priča o grabljivcima/milijarderima koji podstiču tako veliki procvat da preoblikuje našu klimu, našu ekonomiju i našu geopolitiku“, piše u sažetku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Demi Moore (@demimoore)

Članak se nastavlja posle reklama

Pored Murove koja je potpuno promenila imidž zbog ove uloge, u seriji glume i Bili Bob Tornton i Ali Larter, a srebrni lisac Džon Ham se pojavljuje kao gostujuća zvezda. Iako su detalji o likovima još uvek u tajnosti za sve koji nisu slušali „Boomtown“, prve fotografije  prikazuju Demi Mur i Hama zajedno u raskošnoj kancelariji.

Landman bi trebalo da bude premijerno prikazan na Paramount+ u nedelju, 17. novembra, a nova epizoda izlaziće svake nedelje. Pridružuje se Šeridanovim omiljenim emisijama 1923, 1883, Lavica, Talsa King i Mayor of Kingstown na strimeru.

Članak se nastavlja posle reklama
Kristy Sparow/ Getty Images Entertainment