Domaće beauty blogerke koje morate da zapratite na Instagramu

by | jun 22, 2015

Prošle nedelje pisale smo o top stranim beauty blogerkama koje obavezno morate da zapratite na Instagramu (tekst pogledajte OVDE), a ove nedelje rešile smo da predstavimo i domaće.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Na Instagram profilima domaćih blogerki pronaći ćete fenomenalne fotografije šminke, savete, sve o proizvodima koji su dobri za negu vašeg lica, ali i sve o proizvodima koji su u trendu. Ukoliko vam zafali ideja za neki novi make up, na ovim profilima i blogovima možete da ih pronađete.

Nikoga nismo favorizovale, ovo je lista domaćih blogerki koje nam se sviđaju, a sigurno ćemo je uskoro i proširiti. Zato nam napišite u komentaru koje blogerke vi pratite.

jednom kad sam bila ozbiljna i sminkao me dr Hauschka tj njegova sminka a slikala me @lenanovitz

A photo posted by Zlatana – makeup&more (@sminkaiostalo) on

@sminkaiostalo

Ili drugačije „Make up and more„, blog iza kojeg se krije Zlatana, koja za sebe kaže da svoju ljubav prema kozmetici deli putem svog bloga. Dobila je nagradu za najbolji beauty blog u 2014. godini, a njene kombinacije šminke i prelepog nakita nam se posebno sviđaju.

@branyaudrey Iza bloga „Brana’s Divine World“ krije se Branislava Antović, čiji je modni blog prerastao u lifestyle. Samim tim se nalazi na ovoj listi. Jer, osim modnih komada, na ovom blogu možete da pronađete i mnoge beauty savete. I predivne, profesionalne fotografije.

A photo posted by Iva (@ivasimovic) on

@ivasimovic

Iva Simović vlasnica je bloga „The casual princess„. Osim recenzija različih beauty brendova, Iva ažurira i svoj Jutjub kanal. Kao i većina blogerki, Iva nas putem svog Instagram profila vodi kroz svakodnevni život prelepim fotografijama.

@cajkinekandze Sasvim je u redu da se na ovoj listi nađe i jedna nail blogerka. U pitanju je Vedrana Branković koja je vlasnica bloga „Cajkine kandže i sve njihove boje„. Ako želite da saznate sve o lakovima za nokte, ali i po koji tutorijal i savet kako da napravite određeni nail art, onda je ovo pravi blog i Instagram za vas.

A photo posted by Jelena (@cheekmeout) on

@cheekmeout

Mama i blogerka Jelena koja živi u Čikagu, vlasnica je bloga „Cheek me out“ i bloguje na engleskom jeziku. Odlične make up i nail savete i recenzije proizvoda pronaći ćete na njenom profilu, a i usavršiti engleski jezik, zašto da ne?

A photo posted by Modna Šlogerka (@smizletina) on

@smizletina Žena, majka, ekonomista, blogerka, a najviše „Smizletina„, tako sebe opisuje ova blogerka, a svojim pratiocima nudi različite tekstove i recenzije beauty proizvoda, čak i za decu. Obožava kafu, pa ćete i to često pronaći na njenom Instagram profilu, ali i predivne slike njene porodice.

@digolubovic

Dijana Golubović je vlasnica beauty i lifestyle blogerka i vlasnica bloga „Sasvim obična devojka„. Deo njenog profila su i različiti trenuci iz privatnog života, detalji na ulicama, njena mačka, ali i hrana. Sve to na veoma profesionalnim fotografijama.

Tagovi: