Fashion & Beauty Blogomanija: Hajde da pričamo o trendovima?

by | 14 maja, 2016

Hajde da pričamo o trendovima! Kako nam kroje živote. Kako ih mi koristimo da krojimo svoj. Trendovi se menjaju, važnost trenda kao takvog ostaje zauvek. Ovogodišnji trend je konferencija Fashion & Beauty Blogomanija koja se održava u najtrendi hotelu u Sloveniji od 8. do 12. juna.

blogomanija

Preklapanje trendova u suštini i formi i važnost jednih i drugih su uslovili ideju za Internet konferenciju koja se bavi nišama kao što su lepota i moda. Sadržina koja obuhvata nove tehnologije, društvene mreže, analitiku, razvoj biznisa, preduzetništvo i ekonomiju u 21. veku mora ispuniti osnove novih trendova u formi.

Trend je selfi fotografija, ali i virtuelna realnost.
Trend je IT startap, kao i fešn Instagram profil.
Trend je jutjuber koji je u svojim tinejdžerskim godinama, kao i sredovečni majstor koji se okreće online-u i e-bankingu.
Trendi su hipsteri, nutricionisti i zumba instruktori.
Trend je tviteraš koji može da kaže šta je danas trend.
Trend pomalo i uključuje i knjigu od Zorannah, Nichimovu bradu, ćerku Dina Dvornika koja je travel blogerka. Trendi su i Branin divine svet, Snapchat marketing geniji, Mudrolije sa Twittera i Google-ova analitika.

Sve ovo i još mnogo toga važnog i glamuroznog čeka vas od 8. do 12. juna u velelepnom hotelu Habakuk na Mariborskom Pohorju, a ekipa Fashion & Beauty Blogomanije je za sve vas pripremila četiri najluđe žurke nakon predavanja, kao i vrlo kvalitetne fitnes obuke, modne revije i propratni sadržaj. Detalje pogledajte na zvaničnom sajtu konferencije: www.blogomanija.net

Trendova ima mnogo i jako je bitno održavati korak sa njima. Industrija mode i lepote je nešto što je vrlo usko povezano sa tim brzim promenama u načinu percepcije ‘lepog’. S druge strane, moda, lepota i lajfstajl su tri izuzetno unosne grane digitalnog predstavljanja, prodaje i akvizicije potencijalnih korisnika.

Zašto ne biste bili i vi jedni od tih koji se pitaju, bilo da želite da dođete iz ugla biznisa ili ugla pojedinca koji diktira trendove? Fashion & Beauty Blogomanija je idealno mesto gde možete naučiti pregršt novih stvari, umrežiti se sa važnim ljudima iz PR, medijskog, online, modnog i sveta lepote.
Ako je Rio ove godine središte sporta, Maribor će definitivno biti epicentar digitala, mode, lepote i najvažnijih ljudi koje region može da ponudi. Ne propustite da se nađete među njima!

Tagovi: