Frikom Kulinarski karavan širom Srbije

by | decembar 5, 2014

Takmičenje u pripremi najboljeg jela pod nazivom „Kulinarski karavan“, koje je u susret novogodišnjim praznicima za sve ljubitelje kuhinje i kuvanja organizovala kompanija Frikom, održano je ovog vikenda u Beogradu, u restoranu Manjež, i Novom Sadu u restoranu Fado.

svi zajedno

Takmičari su bili izuzetno maštoviti i kreativni, i od Frikom zamrznutih proizvoda, Dijamantovih margarina i preliva i Kotanyui začina osmislili jela kojima bi pozavideli i najugledniji restorani.

Svi takmičari su imali ograničeno vreme od 40 minuta za osmišljavanje i brzu pripremu jela, u čemu su im pomogli Bosch aparati i Metalac posuđe.

Kompanija Frikom je zajedno sa partnerima nagradila Draganu Zrnzević iz Beograda i Marinu Antonijević iz Novog Sada vrednim poklonima.

„Kulinarski karavan“ putovaće kroz Srbiju i posetiće još Suboticu, Kragujevac i Niš, a pobednike lokalnih takmičenja očekuje veliko finale u Beogradu, gde će se birati najbolji i najveštiji kuvar u prisustvu žirija na čijem čelu će se naći cenjeni Gastro Nomad – Lepi Brka, Nenad Gladić.

Svi oni koji žele da se priključe Kulinarskom karavanu još uvek mogu to da učine za tri navedena grada, tako što će poslati svoj omiljeni recept na stranicu kompanije Frikom.

Družite se uz kuvanje i kuvajte u društvu na Frikom kulinarskom karavanu!

Tagovi: