L&Z Instagram nagradni konkurs – “Mladenci” i njihove ljubavne priče

by | jun 26, 2023
L&Z Instagram nagradni konkurs

Kako izgleda ljubav kroz objektiv fotoaparata i koja priča se krije iza toga – ispričali su nam naši pobednici L&Z Instagram nagradnog konkursa.

L&Z Instagram nagradni konkurs – „Mladenci“ i njihove ljubavne priče

Loredana i Svetozar

L&Z Instagram nagradni konkurs

Kako je počela vaša ljubavna priča?

Članak se nastavlja posle reklama

„Suprug i ja se znamo oko 10 godina, pa i više ali je naše poznanstvo preraslo u ljubav za vreme korone. Korona nam je svašta uzela ali nam je i nešto lepo donela tačnije ona nas je i spojila.

Prisetite se najlešeg trenutka – kako je izgledao?

Najlepši trenutak mi je bio kada me je suprug verio jer to nisam ni najmanje ocekivala. Bilo je to pred kraj 2021.godine, a sve je počelo tako što sam “lajkovala” status na Instagtamu:

Članak se nastavlja posle reklama

„Ne uda se ni ove godine… “

On izradio tu fotografiju i iza nje u malu kutijicu stavio prsten. Prvo sam mislila da je neka šala ali kada sam ugledala prsten ostala sam bez teksta od sreće i iznenadjenja.

Članak se nastavlja posle reklama

Koji je, po Vama, ključ za skladan brak?

Iako smo malo u braku, te će čitaoci pomisliti da nismo baš reprezentativni primer skladnog braka ali naše misljenje je da za sve treba strpljenje, razumevanje, poštovanje, skladnost, dogovor, toletancija – i naravno ljubav i volja.

Članak se nastavlja posle reklama

Otkrijte nam savet za rešavanje konflikata u braku.

Komunicirajte medjusobno, pričajte, trudite se da razumete partnera, njegove želje i naravno misli (možda deluje nemoguće ali je moguće 😉). Dobra komunikacija jedan je od preduslova srećnog braka. Budite oslonac, kako u svim lepim, tako i u teškim momentima i dajte prostora jedan drugom. Za sve je potrebno strpljenje. Jer godine su samo brojka, potpuno irelevantna. Osim ako niste boca vina….

Članak se nastavlja posle reklama

Kako najradije provodite vreme sa Vašim suprugom?

Imamo bezbroj zajedničkih tema i nismo pristalice izreke da se suprotnosti privlače. Naše vreme provodimo putujući, družeći se sa prijateljima i uživanjem sa našim životinjskim carstvom, koje baš i nije tako malo.

Sanja i Danijel

L&Z Instagram nagradni konkurs

Članak se nastavlja posle reklama

Kako je počela vaša ljubavna priča?

Upoznali smo se 2010-te godine kada i počinje naša priča. Vrlo kratko vreme smo proveli kao prijatelji, upoznajući se. Jedan od važnijih datuma koji obeležavamo je 10.10.2010. , a to je upravo datum kada smo iz zone prijateljstva zakoračili u ljubavnu vezu.

Na izgled dva sveta različita, različiti hobiji, ja zaljubljenik u aerobik i fitnes, on u automobile, različita zanimanja, interesovanja, a duše iste.

Članak se nastavlja posle reklama

Međutim, najvažniji ciljevi u životu su nam isti, a to su istinska ljubav i porodica.

Koji je, po Vama, ključ za skladan brak?

Saputnici u dobru i zlu, podrška smo jedno drugom, ne postoje tajne među nama, sve delimo od početka i to je upravo ključ opstanka bilo koje veze.

Članak se nastavlja posle reklama

Prisetite se najlešeg trenutka – kako je izgledao?

Zajednički život smo otpočeli 2017. godine, presrećni što se konačno budimo pod istim krovom. Godine 2018. smo nabavili psa koji je razveselio našu svakodnevnicu, Negro je ubrzo postao ravnopravan član naše porodice. Godinu dana kasnije, 2019. ostvarili smo se i u najvažnijoj ulozi u našem životu – postali smo roditelji jednom slatkom dečaku po imenu Aleksa.

Aleksa je zaokružio našu ljubavnu priču, ispunio naše živote neizmernom srećom i radošću. U junu 2022. godine odlučujemo da proslavimo našu dugogodišnju vezu i da ljubav krunišemo brakom. Glavni i najvažniji gost na svadbi je bio naš sin Aleksa. I taman kada smo pomislili da ne možemo biti srećniji, život nas je još jednom odlučio obradovati. Ove godine bismo trebali da postanemo roditelji po drugi put, ovaj put jednoj maloj devojčici. Najveće želje poput istinske ljubavi, porodice i dece smo ostvarili, ostale želje ćemo polako kroz život ostvarivati uz međusobnu podršku, kao dobar vetar u leđa jedno drugom.

Danica i Branislav

L&Z Instagram nagradni konkurs

Kako je počela vaša ljubavna priča?

Moj suprug Branislav i ja smo se upoznali pre šest godina preko naših zajedničkih prijatelja, od kojih nam je jedan i sadašnji kum. Tada smo se dopali jedno drugome, ali splet životnih okolnosti nas je odveo na različite strane. Posle skoro četiri godine od našeg prvog susreta, Branislav me je jednog letnjeg dana pozvao na kafu. I tu kreće naša ljubavna priča. Posle nedelju dana smo zajedno otišli na letovanje i od tada se nismo razdvajali. Posle četiri meseca veze, krunisali smo našu ljubav brakom i venčali se u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Koji je, po Vama, ključ za skladan brak?

Ključ za skladan brak je, pre svega, međusobno poštovanje i ljubav. Branislav i ja pričamo o svemu i pažljivo slušamo jedno drugo. Takođe, bitno je razumevanje i uvažavanje potreba onog drugog i međusobna podrška.

Prisetite se najlepšeg trenutka – kako je izgledao?

U toku naše veze i braka bilo je pregršt divnih trenutaka, ali svakako najlepši trenutak je rođenje našeg sina Bogdana pre šest meseci. Bogdan je još više učvrstio naš brak, produbio našu povezanost i ljubav.

 

Izuetno smo zahvalni svima koji su učestvovali u ovom konkursu i pokazali bezuslovnu ljubav koju ste izgradili sa svojim parnerom. Posebne čestitke dobitnicima nagrade od L&Z tima.

Miljana Momirović