RILASTIL suncare linija – leto na italijanski način

by | 11 jula, 2023
rilastil suncare

Dočekali smo tople, suncem okupane dane koje provodimo na plažama i u prirodi uz laganu muziku i osvežavajuće napitke.

Međutim, da bismo nesmetano uživali u čarima leta neophodno je da imamo zdravu, negovanu kožu. Umesto da uživamo u odmoru sa porodicom i prijateljima, sigurno ne želimo da u sobi nekog apartmana „lečimo“ crvenilo i osetljivost kože koje izaziva nelagodnost, bol ili svrb ili čak opekotine i druge posledice koje za krajnji ishod mogu imati ozbiljne bolesti kože koje se ne mogu otkloniti losionima ili pak onim čuvenim kiselim mlekom i hladnim oblogama. Dakle, cilj je zdrava i lepa koža. A kako to postići? Tako što ćemo je negovati i pre vrelih sunčanih dana, tokom sunčanja i nakon toga, kada je koži neophodna hidratacija i oporavak. Koži je potrebno više od zaštite.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rilastil Srbija (@rilastil_serbia)

Upravo time vođeni, italijanski dermatološki stručnjaci, stvorili su RILASTIL suncare liniju proizvoda koja je „više od zaštite“ jer, ne samo da štiti od svih UVA i UVB zraka, već i hrani, osigurava neophodnu hidrataciju, posebno blagotvornu tokom toplih dana i sprečava nastanak hiperpigmentacije, opekotina i druga oštećenja od sunca. Posebna prednost je što RILASTIL sun care proizvodi imaju inovativni sistem UV filtera koji se ne rastvara u vodi te nema štetnog dejstva na korale, nema silikona, fenoksietanola i nanočestica. Dakle, ovo je efikasna zaštita od sunca koja ne sadrži hemikalije koje štete vašoj koži kao ni živom svetu u moru. Baršunasta struktura sun care linije pruža maksimalnu ugodnost i prijatan osećaj na na koži čemu posebno doprinosi ekstrat Šisandre (kinesko „crveno“ grožđe) koji povećava hidrataciju, daje elastičnost koži i čini je mekom.

Antioksidantni efekat koji ima ova linija štiti kožu od oksidativnog stresa i oštećenja izazvanih UV zracima. Upravo zbog svog dodatnog antiokisdativnog delovanja, dermatolozi preporučuju RILASTIL Velvet Losion sa faktorom 30 i 50 za osetljivu kožu, jer sprečava nastanak opekotina, mrlja i osipa od sunca dok transparentni stik štiti posebno osetljiva područja kao što su usne, uši, nos, ožiljci.

Kada je reč o svakodnevnoj zaštiti lica, mada je odavno poznato, u posednje vreme, dermatolozi, javne ličnosti pa i beauty influenseri ističu neophodnost koriščenje SPF faktora kao prevencije u sprečavanju nastanka hiperpigmentacije. D-clar light krema sprečava nastanak fleka, izbeljuje postojeće, izjednačava ten, a osim kao krema za sunčanje, može služiti i kao podloga za šminku.

RILASTIL Transparetni i VAPO sprejevi brzo upijaju, providni su i formuslisani su za sve tipove kože, omogućavaju blistav, trajno preplanuli ten istovremeno održavajući kožu zdravom i elastičnom.

Rilastil SS Losion posle sunčanja regeneriše kožu nakon izlaganja suncu, ekstrat mentola je hladi i umiruje i sprečava isušivanje.

Kako duže izlaganje suncu nezaštićene kože može imati posebno velike posledice kada su u pitanju deca, naročita pažnja posvećena je dečijim proizvodima ove linije koji su brzoupijajući, veoma nežni i prilagođeni osetljivoj koži.

RILASTIL, italijanski dermatološki brend broj jedan, sa dugom tradicijom, ispitanom efikasnošću i dermatološki bezbedan je od nedavno i na našem tržištu, cene su pristupačne, ambalaža proizvoda biorazgradiva – svi razlozi da i vi učinite uslugu svojoj koži.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rilastil Srbija (@rilastil_serbia)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rilastil Srbija (@rilastil_serbia)

Tagovi: