Kako nositi lance ovog leta: Od ukrašavanja kose, preko pojasa… Predstavljamo najmodernije opcije!

by | jun 27, 2023
kako nositi lance ovog leta

Dugo se predviđao povratak ovog asesoara 90-ih u modni svet. Evo kako nositi lance ovog leta!

Kriza sa idejama, večna nostalgija i nespremnost da se rastanu sa najdirljivijim trenucima prošlosti – na ovaj ili onaj način, dizajneri neumorno nastavljaju da se inspirišu prošlošću. A sada trendove budućih sezona lako mogu predvideti čak i oni koje moda uopšte ne zanima. Svedoci smo masovnog trijumfa smelih, brutalnih, seksi i minimalističkih trendova 90-ih već nekoliko sezona – one su zamenile dosadne 80-te, koje dugo nisu dozvoljavale drugim trendovima da se istaknu.

Štaviše, nisu u pitanju samo trendovi u odeći, već i u liniji asesoara koji imaju svoje čvrsto mesto u modi. Dakle, najpoželjniji su bili teški lanci sa velikim karikama. Otkrivamo vam sve o najmodernijim i najneobičnijim načinima stilizovanja jednog masivnog dodatka na različite načine.

Članak se nastavlja posle reklama

Kako nositi lance ovog leta?

Kao ogrlice

Obavezna stvar ove letnje sezone su oversized lančane ogrlice. I što su veće, to bolje. Najmodernija opcija stajlinga je preko bodija ili bluze sa visokom kragnom, tako da je lanac u centru pažnje.

Međutim, ako niste ljubitelj statement nakita, postoji opcija koja je praktičnija i lakša za izvođenje – zajedno nosite nekoliko lančića srednje veličine. Njihov broj je takođe neograničen: možete nositi tri, ili možete nositi svih deset.

Članak se nastavlja posle reklama

Velike lančane narukvice

Od velikih i masivnih karika, dizajneri predstavljaju i narukvice. One se mogu bezbedno nositi uz bluze ili majice – ne bi trebalo da sakrijete lance.

Članak se nastavlja posle reklama

Letnji nakit 2023: Najveći trendovi prema vodećim dizajnerima!

Članak se nastavlja posle reklama

Kako nositi lance ove sezone- oko struka

Najzanimljiviji trend koji su street stile blogeri već isprobali je nekoliko lančića oko struka- umesto kaiša. Takav dodatak možete nositi kao dodatak kaišu ili ga ležerno okačiti preko farmerki, pantalona, haljine ili suknje.

Članak se nastavlja posle reklama

Odabrate jedan veliki lanac ili nosite nekoliko tankih. Neosporan plus – takvi lanci će izgledati sjajno čak i uz osnovne farmerke i običnu majicu.

Članak se nastavlja posle reklama

Kao ukras za kosu

Lanci od štrasa i prelivih kamenčića, utkani u kosu, napravili su pravu senzaciju – izgledaju sveže, a sam stajling ne oduzima mnogo vremena. Niko nam nije zabranio da uradimo isti trik sa lancima – na primer, da ih dodamo u podnožje repa.

Članak se nastavlja posle reklama

Lepota i zdravljePascal Le Segretain / Staff via Getty Entertaiment; Tatyana Maximova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images;