L&Z preporučuje: Zanimljive teme na portalu Marie Claire Srbija

by | mart 31, 2023
na portalu Marie Claire Srbija

Na portalu Marie Claire Srbija možete istražiti aktuelne društvene i kulturne teme.  

Na portalu Marie Claire Srbija možete pročitati članke na teme koje se tiču poslovne i finansijske organizacije, borbe za ženska prava, ekologije i drugih aktuelnih društvenih tema. Pored toga, Marie Claire Srbija se bavi i trendovima u svetu mode i lepote, ali i posvećuje pažnju zdravlju i nezi vašeg tela. Takođe, na portalu možete pročitati i najaktuelnije vesti o poznatim ličnostima u Srbiji i svetu. Ove teme su izazvale najveću zainteresovanost na sajtu Marie Claire Srbija.

 

Najčitaniji naslovi na portalu Marie Claire Srbija

 

Bilo da dugo radite u nekoj firmi ili ste tek promenili posao, traženje povećanja i pregovaranje o platama je uvek delikatna stvar, ali je i manir koji se može naučiti.

Kako da dobijete povišicu? Žene znatno manje traže posvećanje plate, a evo kako to promeniti, prema ekspertima!

Naporno radite, inflacija raste, sve je teže sastavljati kraj s krajem na mesečnoj plati. Šta da radimo? Prva stvar koju vredi pokušati jeste tražiti povišicu, ali mnoge žene se ne usuđuju da pokrenu ovaj neugodan razgovor.

 

Personalizovani nakit nije ništa novo, ali najnoviji trend je personalizaciju nakita podigao na potpuno novi nivo.

Novi trend za venčanja: Burme sa otiskom prsta

Otisci prstiju možda ne zvuče kao najglamurozniji detalji, ali rezultat je zapravo prilično šik!

 

Ako je na prvi pogled teško uočiti vezu između naše odeće i zagađenja okeana, tekstilna mikrovlakna koja se otpuštaju tokom pranja veša u mašinama pak postepeno nadiru morske ponore.

na portalu marie claire

Moda i zagađenje okeana: U kakvoj su zapravo vezi?

U prirodnim ili sintetičkim vlaknima, naša odeća zagađuje naša mora i okeane oslobađanjem mikrovlakana, koja zatim prolaze kroz otpadne vode, pre nego što odu na morsko dno. Kako se boriti protiv ovog sve važnijeg zagađenja?

seb_ra/iStock/Getty Images Plus via Getty Images, Vadven/GettyImagesPlus, master1305/iStock/Getty Images Plus via Getty Images