Modni trendovi za leto 2024: Ispratite ih uz Marie Claire Srbija

by | maj 14, 2024
modni trendovi za leto 2024

Modni trendovi za leto 2024. su mnogobrojni, ali srećom Marie Claire Srbija je tu da ih isprati i prenese vama sve o tome.

Moda se menja iz dana u dan i konstantno nam stižu novi trendovi. Oni postavljaju glavne zakone u svetu prestiža i glamura. Naravno, svaka od nas želi da bude obučena po poslednjoj modi, a u tome nam može pomoći portal Marie Claire Srbija.

Portal prenosi najnovije vesti iz sveta mode, nege o koži, šminke, kao i trendova po pitanju kose, manikira i celokupnog izgleda. Osim toga, na Marie Claire Srbija možete pronaći i teme koje se tiču psihologije, ljubavnih odnosa, saveta za putovanje i kulture.

Modni trendovi za leto 2024.

Nedelja mode dokazala je da praktičnost nigde ne ide, samo se podiže na viši nivo. Funkcionalni modni komadi dokazuju da i dalje postoje. Ovoga puta u nešto privlačnijim krojevima, sa prelepim detaljima, prozračnim tkaninama i razigranim proporcijama dajući svakodnevnim komadima potpuno novo značenje.

Popularni modni trendovi za leto 2024. sa Nedelje mode

Modna kapsula za leto 2024. za otmeni izgled bez napora

Modna kapsula za leto 2024. je u stvari odabrana letnja garderoba koja se sastoji od nekoliko modnih komada i obuće koji se mogu stilizovati jedni sa drugim. Ne samo da olakšava uparivanje, već i sprečava impulsivne kupovine ili dileme oko kombinovanja. To znači da na ovaj način nećete doći u situaciju da je prošla sezona, a da ste zaboravili da imate određene majice, suknje i slično.

Popularne boho haljine sakrivaju višak i kao stvorene su za leto 2024.

Kada temperatura premaši 20°C, poželim da nosim isključivo haljine. Boho stil, koji je dominirao na Nedelji mode, se i te kako uklapa u svaku estetiku, pa i moju minimalističku. Razlog zbog čega su tako tražene je njihova beskompromisna udobnost i svestranost. Ipak, boho haljine su, bez obzira što ih često nosim uz patike, i te kako elegantne i ženstvene.

triocean/GettyImagesPlus, ©Launchmetrics/spotlight,