Marie Claire Srbija vam predstavlja najpopularnije torbe 2024

by | jun 13, 2024
najpopularnije torbe 2024

Najpopularnije torbe 2024. će dominirati ove sezone. Kako je ovo jedan od najvažnijih modnih dodataka, važno je da ispratite koji modeli su u trendu.

Torbe su sastavni deo svakog stajlinga i neophodno jeuzeti ih u obzir kada planiramo modnu kombinaciju. Naravno, pored toga kako će se estetski uklopiti veoma je važno da budu i praktične. Postoje razne boje i modeli koji ćete lako uklopiti u svoje odevne kombinacije.

Marie Claire Srbija vam daje uvid u najnovije modne trendove. Međutim, pored modnih tesktova, portal vam nudi i tekstove na temu lepote, šminke, manikira, ali i nege kože. Takođe, tu možete naći važne savete za uspeh u karijeri kao i to kako da pobedite stres i anskioznost.

Članak se nastavlja posle reklama

Najpopularnije torbe 2024. godine na Marie Claire Srbija

Kada su torbe u pitanju, postoji veliki broj modela i boja koje možete da odaberete. Ipak, samo određeni modeli spadaju u visoku modu i mogu da učine da izgledate kao dama sa stilom.

Najpopularnije torbe 2024: Bezvremenska Gucci Jackie torba u novom ruhu

Novi kreativni direktor prestižne kuće Gucci, Sabato De Sarno, pridružio se 2023. godine na čelu luskuznog brenda nakon raznih angažmana u dizajnerskim timovima brednova Prada, Dolce & Gabbana i Valentino.

Bezvremenska Gucci Jackie torba u novom ruhu

Članak se nastavlja posle reklama

 

Najmodernije torbe 2024. prema Nedelji mode

U poslednje vreme, torbe su te koje su vladale Nedeljom mode. Inovativni dizajn sa naglaskom na funkcionalnosti, najmodernije torbe 2024. godine su više od aksesoara. Od neoubičajnih veličina do neobičnih modela, postale su predmet divljenja. Pročitajte više za izveštaj sa modne piste.

Članak se nastavlja posle reklama

Torbe u ovim bojama izgledaju skupo (iako ne koštaju mnogo)

Torbe se ne menjaju tako često kao odevne kombinacije. Čak su otporne i na modne trendove, pa je tako, na primer, kurirska torba aktuelna već skoro 20 godina. Ipak, ono što bitno menja celokupni utisak je nijansa, a torbe u ovim bojama izgledaju skupo.

alexalenin/GettyImagesPlus, ©Launchmetrics/spotlight,