Saveti za uređenje doma koje ne smete propustiti na Marie Claire Srbija

by | mart 11, 2024
Saveti za uređenje doma

Ovi saveti za uređenje doma vam mogu pomoći da stvorite idealan enterijer i prostor u kome ćete se uvek osećati prijatno.

Trendovi u uređenju doma se stalno menjaju, kako sa sezonom tako zbog novih boja i stilova koji se stalno menjaju. Portal Marie Claire Srbija vam nudi zanimljive savete uz pomoć kojih možete ispratiti šta je ono što će učiniti vaš dom savršenim.

Kada su pitanju trendovi, dekoracija kao i trikovi da vaša kuća izgleda luksuzno, onda ovde možete pronaći sve što vam je potrebno. Na portalu se nalaze saveti za uređenje doma, ali i razne zanimljivosti poput toga kako da postavite sto na francuski način ili kako treba da namestite dom da biste imali dobar protok feng šui energije. Jednostavni saveti se svakako lako mogu ispratiti, a vi možete učiniti vaš dom onakvim kakvim ste ga oduvek želeli uz Marie Claire.

Saveti za uređenje doma na Marie Claire Srbija

Detalji mnogo govore o vašem prostoru

Ponekad sitnice kojih nismo svesni otkrivaju mnogo o našem domu. Međutim, često male promene mogu da poboljšaju utisak. Obratite pažnju na ovih nekoliko stvari i učinite vaš dom boljim mestom za život. 

10 stvari koji čine da vaš dom izgleda jeftino

Luksuzna dnevna soba: Stvorite savršenu prostoriju uz minimalne troškove

Luksuzna dnevna soba je želja skoro svakoga od nas. Dobra vest je da to možete da stvorite uz minimalne troškove. Postoji niz ideja koje će vam pomoći da  vaš dnevni boravak izgleda skupo, od fokusa na vrhunske materijale poput mermera i kamena do maksimalnog iskorišćenja prirodne svetlosti koja ulazi u prostoriju.

Saveti za uređenje doma Marie Claire
Saveti za uređenje doma Marie Claire

Saveti za minimalistički enterijer – ali sa maksimalnim šarmom

Minimalistički enterijer se možda čini prazno ali istina je da i dalje može izgledati otmeno, čak i ako ste ljubitelj dekoracije i boja. Potpuno je moguće pojednostaviti svoj prostor, a da ga ne oslobodite karaktera. Minimalizam se svodi na jednostavnost i predmete koji zaista imaju ulogu u prostoru. Sezona prolećnog čišćenja je savršeno vreme da se pozabavite ovim projektom.

sl-f/GettyImagesPlus