Stil slavnih: Najekskluzivniji primeri na portalu Marie Claire Srbija

by | jun 7, 2024
celebrity fashion

Stil slavnih ličnosti je jedna od najzanimljivijih tema. Poznate dame nam uvek služe kao inspiracija, mada ponekad mogu biti i primer neukusa.

Svet poznatih je često sinonim za glamur i visoku modu. Samim tim i ne čudi što smo sve zainteresovane za to kako se oblače i izgledaju naše omiljene dame iz Holivuda. Voljne smo da pratimo njihove beauty rutine, ali i da krademo trikove kada su modni odabiri u pitanju.

Marie Claire Srbija je portal koji se bavi upravo visokom modom, elegantnim i luksuznim odabirima, ali i svetom poznatih ličnosti. Naravno, ovde nije reč samo o uzbudljivim izveštavanjima o najnovijim događajima iz ove oblasti, već i spajanje lepog, korisnog i intrigantnog.

Stil slavnih na Marie Claire Srbija

Pored modnih saveta kako da kombinujete stvari ili da iz njih izvučete maksimum, portal vam daje uvid u modne odabire poznatih koji su svakako jedna od važnih smernica za savršen izgled.

Cvetne haljine čine figuru vitkom, a ovako ih Dakota Džonson nosi

Poslednja odevna kombinacija u kojoj je viđena glumica Dakota Džonson je prava letnja inspiracija. Pogledajte kako se stilizuju cvetne haljine u Njujorku. Glumica je još jednom primećena na snimanju novog filma pod nazivom „Materijalisti“, a ovog puta se odlučila za haljinu sa cvetnim printom koja podseća da leto samo što nije.

Cvetne haljine čine figuru vitkom, a ovako ih Dakota Džonson nosi

 
 
 

Haljina sa ružama: Pogledajte kako je nosi Sara Džesika Parker

Iako su neki komentari za seriju I tek tako bili kritični, glumačka ekipa je i dalje fenomenalna kao i prve sezone serije Seks i Grad. Ipak, većina se složila da nešto nedostaje. Ne samo u smislu zapleta serije, već i garderobe Keri Bredšo, koja je dobila neodobravajuće utiske. Međutim, nove scene iz treće sezone serije uopšte nisu ni nalik prethodnim sezonama. Možda je do haljine.

Stil slavnih: 5 haljina Megan Markl za skupoceni izgled bez truda

Koja je tajna otmenog izgleda Megan Markl? Ovih 5 haljina su pravi dokaz da čak i jednostavan stajling može delovati skupo. Od smelih, laskavih boja i printova do prigušenih nijansi i modernih, haljine koje je Megan Markl su prava letnja inspiracija. Jednostavno se stiluzuju, svestrane su i mogu se upariti kako uz štikle, tako i uz ravnu obuću.

Hector Vivas / Stringer/GettyImagesEntertainment, Jamie McCarthy / Staff/GettyImagesEntertainment, Sonia Recchia/Stringer/GettyImagesEntertainment, Cindy Ord/Staff/GettyImagesEntertainment, Chris Jackson/Staff/GettyImagesEntertainment, Clive Brunskill/Staff/GettyImagesEntertainment