Modna agencija „Select“ obeležava 20. godina rada na 34. Zepter Fashion Selection-u

by | maj 6, 2022

Modna agencija Select je tokom 20 godina rada stekla renome jedne od najuspešnijih u Srbiji, a mnogi manekeni koji su napravili prve korake u Select-u nastavili su karijeru na svetskim modnim pistama.

Ovaj značajan jubilej će biti obeležen na predstojećem Zepter Fashion Selection-u velikom retrospektivnom revijom „Prvih 20“, na čelu sa osnivačem i direktorom Select-a Nebojšom Grnčarskim.

Revija će biti emotivni podsetnik na velika manekenska imena, koja su prethodnih godina prošla kroz agenciju i dala veliki doprinos razvoju modelinga u Srbiji, kao i dizajnera i brendova koji kroz Fashion Selection već 20 godina postavljaju standarde na srpskoj modnoj sceni.

Modna agencija Select

Select je jedina profesionalna modna agencija u zemlji koja, pored rada sa top modelima i novim licima, daje priliku deci i tinejdžerima, ali i modelima od 35 do 55 godina, da se pojave na modnim pistama. Tu priliku će imati i na ovogodišnjem Zepter Fashion Selection-u u okviru revija Kids&Teen Fashion Selectiona i Apsolutno fantastične.

Modna agencija Select Modna agencija Select Modna agencija Select Modna agencija Select Modna agencija Select
Posle dve godine pauze, Zepter Fashion Selection će biti održan od 15. do 17. maja u prelepom ambijentu Kristalne dvorane hotela Hyatt Regency, a svoje nove kolekcije prikazaće najveća imena naše dizajnerske scene Suzana Perić, Zvonko Marković powered by Asus i Irena Grahovac. Tokom tri večeri svoje kreacije će predstaviti i drugi cenjeni kreatori dobro poznati publici: Nemanja Pantelić, Mirsada Bulić Čalaković, MB Contur, Danijela Božić, Dragana Gleđa, Dach Swim, Miss Hoodie i mnogi drugi.

Modna agencija Select će, kao i do sada, unapređivati razvoj modelinga u Srbiji, ali i pomerati granice srpske modne scene.

lepotaizdravlje.rs Saša Džambić