Ovako su sestre Kardašijan izgledale pre estetskih operacija

by | 22 marta, 2016

O estetskim operacijama sestara Kardašijan govori se mnogo u medijima. Neke su i veoma vidljive, samo kad uporedite današnje fotografije sa onima od pre nekoliko godina.

Umetnik pod imenom Saint Hoax nije nam dozvolio da se mučimo i tražimo razlike, već je napravio fotografije na kojima se tačno vidi koliko su se promenile uz pomoć estetskih zahvata.

A photo posted by Saint Hoax (@sainthoax) on

Kim Kardašijan nije potpuno izmenila svoj lični opis, ali je na licu radila skoro na svemu. Usnama, jagodicama, nosu, predelu oko očiju. Radila je i na grudima i zadnjici, što ne vidimo na ovoj slici.

Na sledećim stranama pogledajte kako su nekad izgledale Kloi Kardašijan i Kajli Džener…

A photo posted by Saint Hoax (@sainthoax) on

Kloi Kardašijan je malo više radila na licu, sređivala je takođe usne, predeo oko očiju, jagodice, nos, podizala grudi. A, priče oko njenih dijeta i mukotrpnih vežbanja često se dovode u pitanje.

A photo posted by Saint Hoax (@sainthoax) on

Najveću promenu uradila je najmlađa sestra, 18-godišnja Kajli Džener. Čini nam se da je na prvoj slici ne bi ni prepoznali kada bi prošla pored nas. Na licu je radila apsolutno sve i promenila svoj lični opis, a sređivala je i grudi i zadnjicu. Što znači da je svoj put estetskih operacija započela dok je još bila maloletna.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.