Poklon: Tretman uvećanja usana hijaluronom

Povodom proslave 20. rođendana magazina “Lepota i zdravlje”, stručni tim Ordinacije Cabunac, poklanja jednoj dami tretman uvećanja usana hijaluronom.

by | 31 marta, 2021

Rođendansko darivanje, povodom dvadesetog jubileja magazina “Lepota i zdravlje” se nastavlja, a ovog puta, u saradnji s našim prijateljima, Ordinacijom Cabunac, darujemo tretman uvećavanja usana najpopularnijom (i bezbolnom!) metodom – hijaluronskom kiselinom za dve dame.

Šta podrazumeva povećanje usana hijaluronom?

Uvećanje usana najčešća je intervencija estetske medicine, a može biti u rasponu od minimalnih, korektivnih intervencija,(harmonizacija i prolepšavanje usana, sa potpuno prirodnim izgledom), preko umerene korekcije malo većeg obima, pa sve do većeg povećanja volumena usana. Krajnji efekat tretmana uvećanja usana hijaluronom su jedre i senzualne usne.

Ukoliko u regiji oko usana postoje bore, hijaluronskim filerima mogu da se koriguju i ovi nedostaci, da bi kompletan efekat bio maksimalno ostvaren.

Šta su restylane fileri?

Restylane fileri hijaluronske kiseline imaju najveći spektar hijalurona (čak devet vrsta), kojima se na najadekvatniji način može pristupiti svim regijama lica.

Dr Željka Cabunac, specijalista antiejdž medicine (Pariz) i spec.ortodoncije (Beograd), pionirka je u upotrebi hijaluronskih filera na našem prostoru.

Status internacionalnog Restylane edukatora, uz brojna predavanja i održane edukacije, nove tehnike (prva inovacija 5VP, 5 vital points, prikazana je u Monte Karlu na Svetskom antiejdžing kongresu) i iskustvo od dvadesetak godina u oblasti estetske medicine, čine da dr Željka Cabunac u svom radu primenjuje individualan pristup i insistira na prirodnom izgledu posle intervencija hijaluronom.

O Ordinaciji Cabunac

Preko dve decenije, stručni tim Ordinacije Cabunac, uvodi najnovije tehnologije i nove trendove, kako u stomatologiji, tako i u estetskoj medicini.

U stomatologiji davno se počelo sa upotrebom cirkona za ukrašavanje zuba, zatim hollywood smile makeover-a, lasera za bezbolnu popravku zuba, skeniranja zuba za bezkontaktno uzimanje otisaka, a u estetskoj medicini upotrebom hijaluronskih filera za podmlađivanje i ulepšavanje lica i čitave oralne regije.

Kako do poklona?

Pravila darivanja saznaćete na Instagram profilu @lepotaizdravlje.rs

 

lepotaizdravlje.rsDeagreez/iStock/Getty Images Plus via Getty Images