Poklon za insta ten bez filtera!

Očekuje vas još jedan divan beauty poklon povodom 20. rođendana magazina „Lepota i zdravlje“ – „nude&rude“ vodica za sampotamnjivanje!

by | 2 aprila, 2021

Novi, veoma zanimljiv brend na našem tržištu – „nude&rude“, pripremio je poklon za dve čitateljke: vodicu za samopotamnjivanje „Face Tan Water“. Njihova poruka: Budite izbirljivi kada koristite proizvode koje nanosite na lice, baš kao što ste izbirljive po pitanju svojih selfija. Blistajte svaki dan bez pudera!

O nude&rude konceptu

Koliko vremena je potrebno da bi se razvila boja na licu? Tri do četiri sata. Upotreba „nude&rude“ proizvoda preporučuje se pre spavanja, tako da osunčanu boju možete očekivati već sledećeg jutra.

Da li rezultat samopotamnjivanja može biti narandžasta nijansa tena? Crveni i narandžasti tonovi su prošlost! Ten bi trebalo da bude ujednačeno taman, te da deluje prirodno.
Koliko dugo je „nude&rude“ ten postojan? Od pet do sedam dana. A kako bi se održao duže, preporučuje se svakodnevna upotreba.

Reč-dve o poklonu

Vodica za samopotamnjivanje lica bazirana je na kokosovoj vodi, a obogaćena prirodnim uljima avokada, jojobe, makadamije i grožđa. Oni zajedno sa vitaminima E i C čine kožu „instant“ svežom i sjajnom, dok postepeno stvaraju prirodno-osunčani ten na licu i vratu. Vodica se ponaša kao polutrajna šminka pa je pogodna za kombinovanje sa omiljenim kremama za negu lica.

Kako do poklona

Više informacija potražite na našem Instagram profilu. I… hvala što nas pratite i na društvenim mrežama!

 

lepotaizdravlje.rsPR