Savršenstvo sušenja veša

by | oktobar 28, 2015

U današnje vreme, kada imamo sve manje vremena za odmor i uživanje, a sve više obaveza, svaka pomoć nam je dobrodošla, posebno kada govorimo o kućnim obavezama. Zbog brojnih prednosti, mašina za sušenje veša postaje sve prisutnija u modernim domaćínstvima, treba samo pronaći onu koja zadovoljava sve potrebe vaše porodice.

Foto: Promo

Foto: Promo

Za mašine za sušenje veša vezivale su se različite predrasude, kojima u svetlu moderne tehnologije zaista više nema mesta. Zahvaljujući različitim programima za svaki tip tkanine, posle sušenja u mašini vaš veš će biti znatno mekši i lepršaviji. Neće se skoreti, niti pokupiti neprijatne spoljašnje mirise, što se dešava kada se suši napolju.

Ukoliko se budete pridržavali uputstava sa deklaracije, neće doći ni do skupljanja odeće. Senzorska tehnologija osetljiv veš suši na nižim temperaturama, što u potpunosti eliminiše mogućnost skupljanja. Negativno naelektrisani joni uklanjaju bakterije, grinje, prašinu i mirise iz veša i dodatno omekšavaju tkaninu, sprečavaju gužvanje i elektricitet. Para koja tretira veš čini ga elastičnijim, što peglanje čini kraćim i lakšim, čak i kod zahtevnijih delova garderobe, kakve su košulje.

Gorenje mašine za sušenje veša najnovije generacije održavaju veš i posteljinu uz maksimum zaštite i očuvanosti. Tajna ovih mašina je u toplotnim pumpama koje rade na smanjenoj temperaturi, zahvaljujući čemu troše manje električne energije i štede vaš kućni budžet. Osim što su veliki čuvari životne sredine, ove mašine visokog energetskog razreda A+++ nežnije tretiraju veš i štite odeću i najosetljivije tkanine.

Uz Gorenje mašine za sušenje nećete više morati da brinete ni o kabastom vešu jer u bubanj kapaciteta 9kg sa lakoćom staju jorgani, ćebad i prekrivači, što je čini jedinstvenom na tržištu u segmentu visoko energtski efikasnih aparata.

Sve one koji se do 7. novembra odluče za bilo koju Gorenje mašinu za sušenje veša očekuje poklon Ariel tečni prašak i Lenor omekšivač za veš.

Akcija traje dok ima zaliha.

Tagovi: