Brazilke, slip ili klasične: Odaberite donji veš prema svom tipu građe

by | januar 12, 2023
veš za svaki tip građe

Izbor pravog donjeg veša, čini se, nije nimalo težak – neka je lep i udoban. Ali, ako zaista želite da se osećate seksi i izgledate moćno i bez odeće, onda vam je potreban pravi donji veš prema vam tipu građe. Lisca je definitivno mesto na kojem ćete uspeti da napravite pravi izbor.

 

Savršen veš prema tipu građe tela – Kako izabrati pravi?

 

Građa tela: Peščani sat

Srećnice sa tom priželjkivanom figurom peščanog sata, baš kao i kada je odeća u pitanju – mogu da biraju bukvalno bilo koji komplet! Njihove grudi i bokovi imaju gotovo iste parametre, a kada se tome doda tanušan struk, one jednostavno izgledaju neverovatno atraktivno i zavodljivo. 

 

L&Z preporuka

Gaćice Ines

Kada imate figuru peščanog sata, savršen izbor donjeg veša prema vašem tipu građe jeste lagani, meki, pamučni komplet koji ne skreće pažnju sa vaših oblina. Gaćice Ines su savršene sa svakodnevno nošenje.

L&Z preporuka

Bikini gaćice Kasia

Za posebne prilike savršene su bikini gaćice koje ističu struk i bokove žena koje imaju građu peščanog sata. Elegantne i udobne, u zelenoj, beloj i sivoj boji.

 

Građa tela: Kruška

Vlasnice gracioznih ramena, malih grudi i širokih ženstvenih bokova trebalo bi da nose ženske bokserice, brazilke i da se odluče za push up grudnjake ili modele sa čvrstom oblikovanom korpom. Ovakve gaćice će vizuelno smanjiti zadnjicu i sakriti moguće nedostatke, a opet zadržati fokus upravo na ovom delu tela.

 

L&Z preporuka

Alegra brazilke

Ove modne brazilke idealan su izbor za devojke sa izraženim donjim delom tela. Ističu vaše obline, ali na sveden i izrazito elegantan način. Stižu u četiri trendi sezonske boje.

L&Z preporuka

Visoke gaćice Evelyn

Najtraženiji model sezone, gaćice sa visokim strukom kao stvorene su za žene sa krupnijim bokovima. Pritom, pružaju i dodatnu podršku ukoliko imate stomačić, a čipka ih čini krajnje elegantnim.

 

Građa tela: Jabuka

Kod devojaka sa figurom u obliku jabuke, grudi i bokovi mogu biti i bujni i prilično vitki, ali stomak je uvek izražen. Dakle, najbolji izbor donjeg veša prema njihovom tipu građe jeste trenutno najmoderniji model – visoke gaćice.  One ne samo da savršeno prikrivaju nesavršenosti stomaka, nego i izgledaju veoma elegantno.

 

L&Z preporuka

Visoke gaćice Gina

U peščanoj i crnoj boji, sa nežnim uzorkom od čipke, odličan su izbor donjeg veša za dame koje imaju građu jabuke.

 

L&Z preporuka

Visoke brazilke Flamenco

Kada želite da se osećate seksi i moćno, a imate građu jabuke, idealne su visoke brazilke Flamenco koje stižu i u vatreno crvenoj boji.

 

Građa tela: Pravougaonik

Kao i silueta peščanog sata, „pravougaonik“ karakteriše isti volumen grudi i kukova. Međutim, struk nije izražen. Bodi sa pravilno lociranim dekorativnim elementima, kao i minijaturne tange će pomoći da se vizuelno formira struk.

 

L&Z preporuka

Bikini string Flamenco

Visoko izrezane gaćice produžavaju noge, ističu kukove i pomažu da se stvori iluzija struka – savršeno za devojke ovog tipa građe.

L&Z preporuka

Sportske gaćice Relax

Savršene su za sve sportske i dnevne aktivnosti, a uz to vam čine neverovatnu uslugu: njihov duboki izrez izdužuje noge i ističe struk. Zato ovo je savršen izbor donjeg veša za devojke koje imaju dečačku ili atletsku građu.

 

 

Građa tela: obrnuti trougao

Široka ramena, velike grudi, uski bokovi i duge noge? Dakle, najbolji izbor za vas će biti grudnjaci sa mekim korpama i V-izrezom, koji će vam dati gracioznost. Želite da vaša bedra izgledaju zavodljivije? Pokušajte sa visoko izrezanim gaćicama koje naglašavaju bokove.

 

L&Z preporuka

Gaćice Alegra

Kada vam grudi privlače pažnju, a bokovi su uski savršene su one gaćice koje će istaći upravo ovaj deo vašeg tela i pomoći da se izbalansira figura.

L&Z preporuka

Gaćice Flamenco

Ako su vam ramena upadljiva i bokovi uski, ali nemate velike grudi, gaćice Flamenco su savršen izbor za vas. Elegantne i seksipilne, u njima ćete izgledati savršeno.

 

A kada tragate za podrškom…

Ponekad, kada poželimo da se  uvučemo u onu savršenu haljinu koja nas mesecima čeka u ormaru –  našem uobičajenom donjem vešu treba određena dopuna. Korektivni donji veš tu je da prikrije naše nedostatke i pomogne nam da izgledamo baš kako smo zamislile. Ali, kako da izaberemo pravi?

 

L&Z preporuka

Body liner gaćice

Želite na brzinu sakriti pokoji suvišni kilogram u predelu struka? Ako je tako, priuštite sebi body liner gaćice koje će vaše telo učvrstiti gde god je to potrebno i tako oblikovati zavodljivu žensku siluetu. Ove korektivne gaćice prate sve najnovije trendove za oblikovanje linije, ženstvene su i izrazito funkcionalne. Prednji deo gaćica je postavljen i tako delotvorno oblikuje stomak, leđa i struk. Gaćice su izrađene od materijala clean cut, koji se ne podiže i ne para. A najbolje od svega je što su potpuno nevidljive ispod gornje odeće, tako da će mala tajna ostati samo vaša.

L&Z preporuka

Anticelulitne gaćice pomoći će vam pri oblikovanju tela:

–         prirodnim sastojcima (kofein, retinol, aloa, vitamin E) koji pospešuju sagorevanje masnoća,
–         poboljšavaju izlučivanje tečnosti iz tela,
–         oblikuju liniju i ublažavaju izgled narandžine kore,
–         materijalom Revolutional Slim koji je dermatološki testiran, izuzetno je tanak, prozračan, brzo se suši i nevidljiv je pod pripijenom odećom,
–         budete li gaćice nosili što češće, barem 8 sati na dan, rezultati će biti vidljivi nakon 6 nedelja;
–         ali sastojci u materijalu nisu permanentni, pranjem se njihovo delovanje smanjuje.