Veliki popusti u Philips Shopu: Ovo je naš izbor za shopping!

by | jun 26, 2024
junski popusti Philips Shop
Philips Shop slavi prvi rođendan – iskoristite junski popust!

Ukoliko priželjkujete novi aparat za kafu, Lumea IPL uređaj za uklanjanje dlačica, ili vam je samo potreban novi fen – imamo odlične vesti! Povodom prve godišnjice postojanja, Philips Shop nagrađuje svoje kupce posebnim popustima i do 30%. Svi popusti traju do kraja juna. Kao dodatni poklon, svim kupcima je omogućen popust od dodatnih 10% na sve već snižene i nesnižene uređaje, uz promo kod PHILIPS10. Ovaj kod možete koristiti u na online prodavnici brenda, ali i u tržnom centru Galerija u Beogradu – po volji.

Philips Shop je svoj rođendan proslavio 20. juna, uz muziku, osvežavajuće koktele i slavljeničku tortu. Philips Shop je prva radnja ove vrste u regionu, a i šire, koja ujedinjuje uređaje iz oblasti lične nege, malih kućnih aparata, rasvete i audio i TV rešenja holandskog brenda, sa posebnim fokusom na unapređeno korisničko iskustvo i savete stručnog osoblja. 

Philips Shop rođendan

L&Z preporučuje: Najbolji junski popust u Philips Shopu

Pošto volimo sniženja, ni ovoga puta nismo odolele. Naš izbor najboljih proizvoda je vrlo šarolik: od aparata za kafu, do sokovnika bez kojih je leto nezamislivo. Ipak, kriterijum za dobijanje naše preporuke je vrlo jasan: to su proizvodi sa ubedljivo najvećim popustom.

Lumea

Priznajemo, ovi aparati su na našoj listi želja već neko vreme! Zamislite samo leto bez dosadnih dlačica, stalnih brijanja, depilacija… Sve to je moguće uz Lumea epilatore. I najbolje je što još nije kasno da budete spremne za more. 

Popust na Lumea aparate: do 20% + 10% uz PHILIPS10 kod

L&Z preporuka: Lumea IPL sa ekskluzivnim funkcijama SkinAI. Najbrži bežični uređaj Lumea IPL sa tehnologijom SenseIQ sada poseduje ekskluzivne funkcionalnosti SkinAI u aplikaciji Lumea IPL za analizu kože i praćenje napretka. Za besprekorno glatku kožu.

Lumea aparat

Aparati za kafu

Philips aparati za kafu jednim dodirom na dugme omogućuju uživanje u različitim napicima od sveže mlevenih zrna kafe. U kombinaciji sa mlečnom penom ili bez nje, kako preferirate, sada ste u prilici da napravite pravi kafe kutak u udobnosti svoga doma. 

Popust na aparate za kafu: do 23 % + 10% uz PHILIPS10 kod

L&Z preporuka: Odaberite neki od 20 ukusnih napitaka od kafe na aparatu LatteGo 5500. Od mlečnih latea do osvežavajućih ledenih kafa, svaki napitak se priprema na idealnoj temperaturi, sa savršenom aromom i kremom. LatteGo pravi svilenkasto glatku penu od mleka, a čišćenje je lako. 

 

aparati za kafu Philips sniženje

 

Uvijači za kosu

Ako ste provele makar minut na društvenim mrežama, jasno vam je zašto je ova kategorija Philipsovih proizvoda jedna od naših omiljenih! Savršene lokne, koje  mogu da naprave čak i potpune početnice. Uvijači za kosu vode vas do beach waves bez premca!

Popust na uvijače za kosu: 23% + 10% uz PHILIPS10 kod

L&Z preporuka: Viralni Sensei IQ pametni uvijač garantuje divne kovrdže negovanog izgleda, automatski. Philips 8000 automatski aparat za uvijanje kose sa tehnologijom SenseIQ vas vodi od ravne kose do kovrdža za nekoliko sekundi, uz održavanje 95% prirodne čvrstine kose – za divne kovrdže zdravog izgleda, svaku frizuru, bilo kada.

stajler za kosu

Friteze na vazduh – airfryeri

Za zdraviju hranu i smanjenu upotrebu ulja, odlično rešenje su friteze na vazduh. Uz to, odlične su za leto, jer – ko će uopšte na vrelom talasu da misli na rernu? Zdravi obroci, bez dodatnog zagrevanja stana, sada su vam na dohvat ruke. 

Popusti na friteze na vazduh: do 20% + 10% uz PHILIPS10 kod

L&Z preporuka: Od početka do kraja otklonjene su komplikacije tako da ne morate da razmišljate: loša jela više nisu opcija! Aplikacija NutriU je povezana sa uređajem Airfryer Combi kako bi vam pružila savršen balans inspiracije i smernica, uz uštedu vašeg vremena

 
 

friteza na vazduh

Električne četkice za zube

Vodeći stomatolozi i stručnjaci za oralnu higijenu razvijali su ove uređaje kompanije Philips. U Philips Shopu možete obezbediti električne četkice za celu porodicu: i za odrasle, ali i za najmlađe. 

Popust na električne četkice: do 32 % + 10% uz PHILIPS10 kod

L&Z preporuka: Sonicare 9900 Prestige s tehnologijom SenseIQ je najnaprednija električna četkica. Nadopunjuje dokazanu soničnu tehnologiju sa inteligencijom koja oseća, prilagođava se i pruža kompletnu negu za najbolje pranje zuba svaki put.

električna četkica za zube Philips

Steameri – pegle na paru

Bilo da ste kod kuće ili se spremate za putovanje, pegle na paru su neophodne leti. Sve one nežne haljinice, svilene i stane košuljice i osetljive tkanine izgledaće odlično i biti savršeno očuvane. 

Popust na pegle na paru: do 25 % + 10% uz PHILIPS10 kod

L&Z preporuka: Sva odeća koju posedujete sada može biti spremna za nošenje za tren oka uz Philips ručni aparat za peglanje parom serije 7000. Njegova podesiva glava i zašiljeni vrh na ploči sa parom uklanjaju nabore brzo i ugodno pod bilo kojim uglom, uz tehnologiju OptimalTemp koja garantuje da nema progorevanja.

pegle na paru

Trimeri

Philips je poznat po beauty aparatima, uključujući multifunkcionalne trimere. Jedan aparat vam je dovoljan da budete spremni za sve letnje zgode i nezgode. 

Popust na višenamenske trimere: do 33% + 10% uz PHILIPS10 kod

L&Z preporuka: Ovaj aparat sadrži precizni nerđajući čelik. Sveobuhvatan set za negu lica, glave i tela omogućiće vam da kreirate svoj jedinstveni izgled. Kombinacija oštrice od nerđajućeg čelika i OneBlade uređaja garantuje najveću preciznost u šišanju i oblikovanju vaše kose u skladu sa vašim očekivanjima.

višenamenski trimer Philips

Štapni usisivači

Održavajte besprekornu higijenu svog doma zahvaljujući Philips bežičnim štapnim usisivačima. Uz njih je čišćenje doma brzo i efikasno, a na raspolaganju su vam modeli sa mnoštvom funkcija i nastavaka, prilagođenih jedinstvenim potrebama. Šta nas je najviše oduševilo? Modeli su sastavljeni iz više delova pa ih je lako skladištiti, prenositi ili poneti na vikendicu.

Popust na štapne usisivače: do 25 % + 10% uz PHILIPS10 kod

L&Z preporuka: AquaTrio Cordless je aparat sa 2 snažne četke velike brzine koje se stalno čiste. Namenski usisivač za precizno i snažno sakupljanje prljavštine. Digitalni LCD pametni ekran za navođenje tokom i nakon upotrebe AkuaSpin tehnologija za usisavanje i brisanje poda u jednom potezu

štapni usisivač philips na popustu

Nadamo se da ćete iskoristiti ovu jedinstvenu priliku junskih popusta u Phillips Shopu!