Najlepši šeširi za plažu na domaćem tržištu: Elegantne i na moru

by | jun 25, 2024
najlepši šeširi za plažu na domaćem tržištu

Ako postoji plažni aksesoar koji je šik koliko i neophodan, onda je to šešir. A ovo su najlepši šeširi za plažu na domaćem tržištu

Ovog leta nudimo vam vodič kako da ostanete na vrhuncu modnih trendova nosići šešire na plaži. Koji će to boje, materijali i modeli biti u modi? I zbog čega je dobar šešir tako važan leti?

Zašto je važno nositi šešir na plaži?

Nošenje šešira na plaži ima nekoliko važnih prednosti. Prvo, šešir pruža zaštitu od sunca, što je ključno za sprečavanje opekotina od sunca, starenja kože i rizika od raka kože. Prema istraživanjima, šešir može značajno smanjiti izloženost UV zračenju na licu, glavi i vratu, čime pomaže u očuvanju zdravlja kože. Takođe, šešir može pomoći i u održavanju temperature tela i sprečavanju pregrevanja, posebno ako je izrađen od materijala koji omogućuju prozračnost.

Prilikom izbora šešira za plažu, važno je obratiti pažnju na nekoliko faktora. Treba izabrati šešir sa širokim obodom koji dobro pokriva lice, uši i vrat. Materijal treba da bude lagan, prozračan i otporan na sunce, poput pamuka ili laganog platna. Takođe je korisno da šešir ima UV zaštitu, što dodatno povećava njegovu efikasnost u zaštiti od sunca.

Sada, kada smo naučile kako da izaberemo šešir koji nas štiti, vreme je da izaberemo šešir koji nam se dopada.

Kakvi šeširi za plažu su u trendu 2024. godine?

Trendi šeširi za plažu ovoga leta pružaju vam mogućnost da izrazite lični stil, jer je u igri mnogo specigičnih modela. Ipak, ako želite da postanete ikona stila biraćete ili klasične fedora i panama modele ili moderne bucket i kaubojske šešire. Kako poseban mikro trend izdvajaju se heklani šeširići: potpuno u boho stilu.
Kada je boja šešira u pitanju, držite se nežnih i pastelnih varijanti. Uvek je dobar izbor šešir u puderasto roze, nebesko plavoj, boji lavande ili mint zelenoj. Takođe, tu su neutralne nude varijante koje odlično dopunjuju svaki letnji autfit.

Najlepši šeširi za plažu na domaćem tržištu

Pošto su pripreme za more u veliko u toku, nemamo vremena za gubljenje, Stoga smo našle najmodernije šešire za plažu vama na dohvat ruke.

H&M šeširi za plažu

Koštaju od 1.199 do 2.299 dinara. Kompletnu ponudu možete pogledati na njihovom sajtu. 

Zara šešir za plažu

Kada tražimo šik, onda se okrećemo španskom modnom brendu. Šeširi za plažu u Zari koštaju od 1.60 do 1.990 dinara. Ponudu šešira možete pogledati na njihovom sajtu.

Reserved i Sinsay šeširi za plažu

Sestrinski brendovi poznati po savršenom odnosu cene i kvaliteta, ispratili su mikrotrendove leta 2024. besprekorno. Šeširi koštaju od 799 do 2.299, a ponudu pogledajte na njihovom sajtu.

Woman secret šeširi za plažu

Kada svratite po kupaći, tu su i ostali aksesoari za plažu, a naš su favorit ovi šeširi. Oni koštaju od 1.099 do 2.099 dinara. Kompletnu ponudu pogledajte na njihovom sajtu.

 

 

 

grinvalds/gettyimagesplus