Nova kolekcija Reserved donosi osveženje

Nova kolekcija Reserved za proleće 2023 je idealna za ženu koja traži odeću koja će trajati više od jedne sezone! 

by | mart 17, 2023
Nova kolekcija RESERVED

Nova kolekcija Reserved za proleće 2023. je idealna za ženu koja traži odeću koja će trajati više od jedne sezone!

U novoj kampanji Reserved za proleće 2023, koju je fotografisao Mateuš Stankievič, dominiraju jednostavne i praktične siluete, ali ne lišene dekorativnih elemenata ili referenci na najvažnije trendove prolećne sezone.

Reserved

Nova kolekcija Reserved za proleće 2023

Elementi prošlosti, oslanjajući se na evropsku baštinu, kombinovani su sa modernom klasikom, a formalniji modeli sa ležernijim. Ponuda Reserved-a za proleće je garderoba idealna za ženu koja želi da bude u toku, ali traži odeću koja će trajati više od jedne sezone.

Reserved

Reserved

Nova kolekcija je spoj ležernosti i elegancije

Potreba za praktičnošću biće zadovoljena bež kaputom sa duplim kopčanjem, crnim odelom sa uklopljenim sakoom ili plavom satenskom košuljom. Klasična osnova je prošarana čipkastim kompletima, haljinama i bluzama ukrašenim naborima ili odećom sa cvetnim printom koja je osnova proleća.

Boje su znatno smirene, propozicije su zadržane u skromnoj paleti bež, prljavo bele, crne i plave, sa dodatkom žalfije zelene ili dimljeno roze, a šare su svedene na minimum. Otuda cvetni print u  različitim veličinama na crno-beloj pozadini koji se koristi za ukrašavanje haljina, pantalona ili svetlih košulja. Ali ono što je mnogo važnije od specifičnog uzorka je tekstura tkanine: čipka, vez, žakard, strukturalni dres ili ažurna trikotaža. Tu su i totalni izgled i heklani umetci , pleteni nabori i vezeni akcenti, kao i  volani, prošiveni ili ukrasni rubovi.

Reserved nova kolekcija

Reserved

Celina je istovremeno eterična i strukturirana, suprotstavljajući  kontrastne elemente kao što su sirovi teksas ili tehničke tkanine sa providnim pletivom ili ukrasnim detaljima. To je moderna verzija urbane uniforme, udobna i utilitarna, kompletna u smislu funkcionalnosti i retke dekoracije.

Reserved

Reserved

U književnosti postoji magični realizam, ovde u  modi imamo posla sa utilitarnim realizmom, ali ne bez malo magije ili eteričnosti. Fotosesija je održana na Kanarskim ostrvima. Zelena pozadina egzotičnih biljaka i beli, grubi zidovi savršeno odražavaju suštinski karakter prolećnog izdanja brenda Reserved.

Reserved

Kolekciju je kreirala Kendis Šepston iz Johanesburga, sve češće se pojavljuje na najvažnijim modnim pistama. Stilizacije je pripremila Karla Grušecka, jedna od najpriznatijih poljskih stilista mlade generacije. Prolećna kolekcija Reserved biće dostupna u prodaji od 14. marta 2023.

Jovana JevtićReserved