Hisense 5S 2u1. Dve mašine u jednoj.

Hisense 5S 2u1 mašine i pranje i sušenje veša aplikacijom - pametnije, čistije i zdravije!

by | jul 8, 2023
Hisense-5S-2u1

Nekad je dva-u-jednom uređaju, koji će istovremeno ili na istom mestu obaviti dve različite, ali jednako važne stvari, jednostavno bolje rešenje. Osim što ovakav pristup štedi prostor, potrošačima štedi i vreme za organizaciju kućnih poslova, a kad svemu tome dodate i malo magije, odnosno inovativne tehnologije, jasno je da mašina za pranje i sušenje, dva-u-jednom uređaju postaje uređaj koji mnogi žele kao što je Hisense 5S 2u1 mašina!

Mašina za pranje, koja je istovremeno i mašina za sušenje veša nikad nije izgledala ovako dobro, kao što izgleda kompletna Hisense 5S serija, ali nikad nije imala ni ovako napredne funkcije. Iz premijum Hisense linije dolazi nam potpuno nov koncept koji pranje i sušenje veša ne samo da čini lepšim iskustvom, nego će opran i osušen veš učiniti mekšim i prijatnijim.

Kombinovana mašina za pranje i sušenje veša

Hisense-5S-2u1

Hisense-5S-2u1

Hisense 5S kombinovana mašina za pranje i sušenje veša od 10 kilograma, dostupna u dva modela, donosi inovativne tehnologije u domove svojih potrošača, obezbeđujući da se veš opere i osuši ne samo brzo i efikasno, nego i ekološki prihvatljivo. Ove mašine namenjene su modernom domaćinstvu, čiji članovi vode aktivan život i uvek su u pokretu.

Zahvaljujući povezivanju na Wi-Fi mrežu samo jedna aplikacija dovoljna je da umrežite sve svoje uređaje na jednom mestu i upravljate njima sa svog mobilnog telefona kao da ste kod kuće – čak i kada niste! Uz pomoć́ nove Connect Life aplikacije, moguće je povezati bilo koju Hisense 5S mašinu za pranje i/ili sušenje veša na Wi-Fi, a potom i na smartfon i iskoristiti vreme na efikasniji i lepši način.

Dozira sama, efikasnija tokom pranja i sušenja

Hisense-5S-2u1 efikasna i štedljiva

Hisense-5S-2u1 efikasna i štedljiva

Hisense 5S 2u1 mašina za pranje i sušenje veša je ekološki prihvatljivija. Sama “dozira“ koliko će tečnog ili običnog praška, kao i omekšivača iskoristiti tokom ciklusa pranja. Doziranje će biti izvršeno u zavisnosti od količine veša koja se nalazi u mašini, a sve pomoću nove Auto dosing opcije. Sve što je potrebno jeste napuniti pregradu za doziranje deterdženta do jedan litar i omekšivača do pola litre samo jednom mesečno i prepustiti dalje odluke mašini. Isto važi i za potrošnju vode i električne energije (A klasa), kojih se koristi manje u odnosu na ranije generacije mašina, a za isti ili bolji rezultat pranja. Sada posebni senzori mere težinu veša i na osnovu toga isporučuju optimalnu količinu praška, omekšivača i preraspoređuju upotrebu drugih resursa.

Koristeći paru visoke temperature, Hisense 5S mašine 2u1 eliminišu 99,9% bakterija Ešerihija koli i Zlatne stafilokoke, koje se zakače za odeću. I ne samo da mašine peru i suše veš, već se i same čiste, uklanjajući zaostale bakterije kroz poseban proces čišćenja bubnja i kutije za doziranje deterdženta.

Hisense Quick Dry 30’ je dodati, inovativan program sušenja, koji štedi i vreme i energiju. U roku od samo pola sata možete da dobijete zadovoljavajuće rezultate kao kod redovnih programa sušenja. Ove mašina je, takođe, i pametna: ugrađeni senzori visoke preciznosti prate količinu i temperaturu preostale vode, automatski prilagođavajući vreme sušenja, što dovodi do uštede vremena i energije i do izbegavanja prekomernog oštećenja tkanine usled produženog dejstva toplote.

Hisense 5S 2u1 mašina će biti nežna prema vašem vešu dok ga bude sušila i neće ga izgužvati. Bubanj će prestati da se zagreva i okreće povremeno na svakih 5 minuta, efikasno sprečavajući da odeća ostane u istom položaju predugo i time će izbeći boranje i gužvanje veša.

Hisense 5S 2u1 mašine: Pranje veša aplikacijom

Hisense-5S-2u1 aplikacija

Hisense-5S-aplikacija

Zaboravite na uporne fleke! U novoj Hisense ConnectLife aplikaciji odabirom različitih tipova tkanine, boje, nivoa uprljanosti i specifičnosti fleka, mašina za pranje veša će oprati vašu odeću savršenom kombinacijom prave temperature, vremena i vode, pa će veš uvek biti u najboljem stanju.

Mašinu povežite na aplikaciju ConnectLife i kućnu Wi-Fi mrežu i bićete u prilici da korišćenjem jednostavnih klizača podesite način pranja, ali i da uključujete, isključujete i koristite svoju Hisense 5S mašinu čak i kada niste kod kuće.

Trenutno su u Hisense Srbija ponudi dve Hisense 5S 2u1 mašine za pranje i sušenje veša, kapaciteta 10 ili 12 kilograma sa produženom garancijom od pet godina, do čak 10 godina za modele sa inverter motorom.

Hisense 5S serija dostupna je za kupovinu onlajn, ali i u svim Hisense / Gorenje centrima širom zemlje, kao i kod ovlašćenih prodavaca.

Hisense