Umetnost stvaranja parfema

Avonova remek dela u bočici

by | mart 30, 2020
avon promo

Kompanija Avon okupila je renomirane francuske parfimere i kreirala prava remek-dela u bočici – jedinstvenu Artistique kolekciju

Umetnost proističe iz slobode da se poigramo sopstvenim osećanjima i pretočimo ih u remek-dela. Umetničko nadahnuće i savršena kombinacija senzualnih esencija kreiraju sofisticirana i impresivna dela koja obuzimaju sva naša čula. Ipak, jedna je umetnost koja budi emocije putem mirisa – umetnost stvaranja parfema. Ona proističe iz kombinacije pažljivo odabranih sastojaka pravih umetnika i svojim magičnim svojstvima budi našu maštu.

avon promo

Kompanija Avon uspela je da spoji strast, emocije i kreativnost i iz srca parfemske industrije, Francuske, donese novi mirisni trio – jedinstvenu Artistique kolekciju. Okupivši majstore svog zanata, renomirane francuske parfimere, stvorena su prava remek-dela u bočici koja u sebi kriju note magnolije, irisa i pačulija.

Svaki parfimer dobio je potpunu slobodu pri kreiranju mirisa pomoću najdragocenijih sastojaka. Kreirao je i potpisao po jedan od ukupno tri nova parfema, čije bočice u svojoj srži čuvaju srca svojih kreatora.

Iza cvetne senzacije u čijem je središtu čarobni pačuli stoji Alexandra Carlin, koja je stvorila Patchuli Indulgence parfem, topli i nežni eliksir koji donosi čaroliju vrtoglavih avantura. Slaveći dolazak proleća, svetski poznati parfimer Maurice Roucel stvara Magnolia En Fleurs, parfem svežih nota cvetanja magnolije, koja je prvi put i upotrebljena upravo u njegovim parfemima. Emilie Coppermann kreirala je Iris Fetiche parfem, umetničko delo s očaravajućim irisom koji, u kombinaciji s delikatnim notama lišća i mekanim tračkom vanile, daje miris koji priziva sećanja na prošla leta.

avon promo

TOP 3 MIRISNA SAVETA
by Viktor Mihajlović, najpopularniji parfemski influenser na našim prostorima

1. Prilikom testiranja, parfem obavezno probajte na sopstvenoj koži, jer koža svakog od nas ima drugačiju pH, te samim tim drugačije i miriše.
2. Kada imate proizvod s već ugrađenim raspršivačem, što je odlika sva tri Avonova parfema, nikada ga nemojte utrljavati. Jednostavno ga nanesite na željeni deo i ostavite desetak minuta.
3. Nanesite parfem na pozadinu dlana i u predelu ključne kosti – tu ćete ga i sami najbolje osetiti. S druge strane, tako ćete uspešno izbeći trenje koje dovodi do isparenja mirisa.

INFO PLUS
Svaki parfem iz nove Artistique kolekcije dostupan je po specijalnoj ceni od 1.990 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

PRPR

Tagovi: