Tajna mladolike kože: Ovo je ključni antiejdžing sastojak koji obavezno treba da uvrstite u rutinu nege

by | 22 juna, 2022
ključni antiejdžing sastojak

Pronašli smo proizvod koji sadrži ključni antiejdžing sastojak – u najkvalitetnijoj formi i u kombinaciji sa drugim aktivnim sastojcima za maksimalan učinak!   

Lepota i zdravlje za Herba Svet

Naš najveći organ je koža. Svakoga minuta u njoj se obnavlja oko 40.000 ćelija. Ona nas štiti od povreda, zračenja i omogućava stabilnu telesnu temperaturu, ali kako starimo, tako slabe i njene funkcije, kao što su zadržavanje vlage, cirkulacija, lučenje sebuma, odbacivanje mrtvih ćelija i njihova obnova. Rezultat toga su opuštena koža, neujednačeni ten i bore, naročito oko očiju i usana.

Zbog čega naša koža stari

Jedrost i elastičnost kože umnogome zavisi od kvaliteta našeg ekstracelularnog matriksa, želatinoznog materijala koga sačinjavaju polisaharidi i proteini. Njihovi graditelji su fibroblasti koji podržavaju kompleksnu strukturu ispod površine kože u obliku mreže vlakana kolagena i elastina, a koji ne bi mogli da se održe bez polisaharida među kojima je najvažnija hijaluronska kiselina, i peptida, lanaca aminokiselina koje grade proteine. Peptidi, osim što podržavaju strukturu naše kože, deluju i kao štit od upala i infekcija. Brojne moderne studije potvrdile su značaj peptida koji čak imaju moć da uništavaju ćelije melanoma. Peptidi nas štite od štetnog UV zračenja, ali i sprečavaju dehidrataciju putem sinteze hijaluronske kiseline.

Ključni antiejdžing sastojak su…

Danas znamo da peptidi imaju moć da pospeše regulaciju sebuma, utiču na zadržavanje vlage unutar kože i njenu elastičnost, ublaže znake fotostarenja, opuštenost i bore. Jednom rečju – peptidi su tajna mladolike kože. Vođen tom idejom, stručni tim laboratorije Herba Sveta kreirao je Botomix Serum. Uz visoku koncentraciju dobro odabranih i izbalansiranih peptida i najkvalitetniju hijaluronsku kiselinu, ovaj serum sadrži i ekstrakte 8 lekovitih biljaka i 24-karatno zlato koji daju momentalno vidljivo dejstvo.

Evo zašto je Botomix Serum tako moćan u borbi protiv znakova starenja

Među peptidima u Botomix Serumu izdvajaju se argirelin, fragment SNAP-25 posebnog supstrata toksina botulinum nama poznatog kao botoks, i SYN-AKE, peptid čija složena aktivnost oponaša efekat supstance zmijskog otrova. SYN-AKE se zasniva na patentiranom mehanizmu koji imitira lanac esencijalne aminokiseline Waglerin-1 i ima efekat sličan botoksu. Kontrolisana ispitivanja efekta ovog peptida potvrdila su da on značajno doprinosi smanjenju dubokih mimičkih (ekspresivnih) bora i zaustavlja njihovo napredovanje, čime „zamrzava“ vreme na našem licu.

Pročitajte i… Devi kozmetika: Siguran put do mladalačke kože u zrelim godinama

Uz peptide Botomix Serum sadrži i najkvalitetniju hijaluronsku kiselinu, Hyaluronic acid – CUBE 3™, biotehnološki fragmenat natrijum hijaluronata širokog spektra, koja brzo prodire u kožu i daje snažan efekat liftinga, poboljšava elastičnost, ujednačenost i tonus kože. Zahvaljujući botaničkoj mešavini ekstrakata uve, crnog sleza, jagorčevine, virka, matičnjaka, hajdučke trave, bokvice i nevena, koža postaje ne samo jedrija i mladolikija već i jača, otpornija i zdravija.

Svi elementi ovog visokokvalitetnog seruma daju momentalni efekat koji traje 24 sata. Serum je pogodan i za najosetljiviju kožu, ne sadrži štetne materije, ne izaziva alergije, a savremeno pakovanje koje ne dozvoljava kontakt s vazduhom omogućava dugotrajni kvalitet i svežinu.

Više o Botomix Serumu saznajte ovde.

PR, Shutterstock

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.