Old money i tihi luksuz u jednom: Manikir koji izgleda skupo

by | 5 septembra, 2023
Manikir koji izgleda skupo na modelima ruku

Sve mi volimo kada izgledamo otmeno i luksuzno. Ovaj manikir koji izgleda skupo nam upravo pomaže u tome da ispratimo i old money i luksuz trend. Saznajte u tekstu koji manikir je savršen uz ove stilove.

Manikir koji izgleda skupo: Ispratite trendove sa ovih nekoliko ideja

Lak za nokte je sjajna alternativa gel laku jer ha možete obrisati i obnoviti u bilo kom trenutku, a zahvaljujući tome, možete ga napraviti i kod kuće. U svakom slučaju, ovi manikiri su idealni za jesen, ali ih možete nositi i tokom cele godine.

Bordo nokti

Bordo boja je idealna jesenja nijansa, a uvek izgleda uredno i elegantno, čak i na kratkim noktima. Međutim, u ovom slučaju je važno da uzmete sjajan lak, a ne mat jer on ne ostavlja tako snažan utisak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by thegelbottleaus (@thegelbottleaus)

Manikir koji izgleda skupo: Tamnoplavi nokti

Tamne nijanse plave su savršene za ako želite da se uklopite u luksuzni stil. Ova boja izgleda spektakularno naročito zbog dolaska hladnijih sezona. Ukoliko se koristite i nijansama kraljevsko plave, nećete pogrešiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OPI UK&I (@opinailsuk)

Svetlosive nijanse

Dok veliki broj ljudi misli da je siva monotona i dosadna, to uopšte nije slučaj. Svetle nijanse ove boje deluju nežno, koncizno i mogu se lako kombinovati sa vašom garderobom.

Tamne nijanse bež boje

Nude nijanse imaju bogatu paletu, uključujući i tamne nijanse bež boja. Ovaj manikir izgleda skupo i luksuzno, a ako ga ukombinujete sa zlatnim nakitom, imate dobitnu kombinaciju.

Manikir koji izgleda skupo: Smaragdni nokti

Prigušena smaragdna nijansa je veoma elegantna i savršen je izbor za one koji vole tamni elegantni manikir. On je takođe dobra kombinacija sa zlatnim nakitom.

Mlečni manikir

Mlečni manikir je sve popularniji zahvaljujući njegovoj prirodnosti. On je idealan za one koji vole luksuzan izgled, a koji nisu spremni da se odreknu svog laka za nokte.

Saveti za manikir

Obratite pažnju na kvalitet laka za nokte koji birate, ali i na pripremu za manikir.

  • Odmastite nokte: Pre nanošenja laka za nokte, pokušajte da ih temeljno odmastite. Tretirajte nokat pamučnom podlogom umočenom u proizvod.
  • Nanesite bazu: Osnova za manikir nije samo gel lak, već i običan lak. Veoma je važno da se podloga osuši pre nanošenja laka.
  • Pokrijte završnom obradom: Ovi proizvodi pomažu u jačanju laka i produženju zaštite od habanja.

Dakle, ako ste ljubitelji luksuznog i sofisticiranog izgleda, onda je ovaj manikir koji izgleda skupo pravi za vas.

Harsa Maduranga/GettyImagesPlus, Almaje/GettyImagesPlus