Dodajte barbie francuski manikir na svoju prolećnu listu!

by | 18 februara, 2023
Barbie francuski manikir

Barbie francuski manikir, koji nam je pokazala pevačica Lizzo, će biti najveći prolećni manikir trend!

Zbog Super Bowla prošlog vikenda, na kojem je Rihanna izdominirala, moguće je da ste propustili nastup pevačice Lizzo na dodeli Brit nagrada. Kao i obično, Lizzo je izgledala izuzetno glamurozno,. Nosila je oversized kragnu ii bob iz 60-ih – ali njen francuski manikir doživljavamo kao najlepši trenutak te večeri, kada je lepota u pitanju.

Barbie francuski manikir

Dana 11. februara, Lizzo je stigla na dodelu Brit nagrada sa svojim novim lepotanom, Mykeom Wrightom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Zagospodarila je u tamnoj bodicon haljini sa šarenim ovratnikom od zlatne folije koja se provlačila celom dužinom njene haljine. Svoj izgled na crvenom tepihu upotpunila je crnim sandalama sa kaiševima, zlatnim minđušama, lepršavim bobom sa dubokim bočnim delom i bronzanim manikirom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALEXX MAYO (@iwantalexx)


Međutim, tokom nastupa, čini se kao da je zakoračila u Barbie svet dok je bila iza pozornice, transformišući celu svoju odeću u svetloružičasti trenutak. Njena stilistkinja, Patti Vilson, obukla je Lizzo u ružičastu haljinu Act N°1 po meri sa slično produženom kragnom, ovog puta napravljenu od perja i koja lebdi visoko iznad njene glave. Korset je bio ružičast, uparen sa dugom ružičastom suknjom prebačenom preko mini suknje, i ružičastim kobaticama u skladu sa tim.

Barbie era

Njen glam tim (koji je uključivao slavnu šminkerku, Alexxu Mayo i Lizzinu dugogodišnju frizerku, t, Shelby Swain) takođe je transformisao njen look sa crvenog tepihja u ružičastu zabavu. Bronzanu senku i metalik mani zamenila je za fuksija smokey eye i Barbie francuski ombre manikir. Njena manikerka, Eri Ishizu, zapečatila je look.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALEXX MAYO (@iwantalexx)


S obzirom da trend vanila francuskog manikira dolazi do izražaja i da Barbiecore pokret i dalje vlada dok polako koračamo ka proleću, Lizzin Barbie French mani na sceni sigurno ide pravo u naše sačuvane fascikle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Lepota i zdravljemarigo20/iStock/Getty Images Plus via Getty Images