Najvreliji trend 2022 – Barbiecore: Kako nositi pink ovog leta?

Stilisti poručuju: monohromatski izgled u pink boji za sve prilike

by | jul 21, 2022
barbiecore kako nositi pink

Šta to Anne Hathaway, Margot Robbie i Lil Nas X imaju zajedničko? Malo šta osim – pink boje! Ona se nosi u klubove, na posao, u svim uzrastima. Evo kako da iskoristite ovaj modni talas…

Zahvaljujući filmu Barbie u kome će glavne uloge tumačiti Margot Robbie i Ryan Gosling, jarko roza se vratila u naše živote na velika vrata. Sećate se fotki plavog Ryana Goslinga u roza košulji, a potom Margot u pink zvoncarama? Bilo je to rođenje Barbiecore trenda. On podrazumeva sledeće: monohromatski luk u pink boji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cinema Backstage 🎬 (@cine_bts)

Ko kaže da će pink boja vladati? Pa, recimo: Versace, Tom Ford i Valentino. Ova poslednja kuća spremila je modele u čak 40 raznih nijansi pink boje za sezonu jesen/zima. To vam govori samo jedno: Barbiecore je trend koji je tu da ostane. Slobodno investirajte u pink komade.

Pritom, jako je važno napomenuti da pink moda nije rezervisana samo za devojke i klubove. Barbiecore dozvoljava da pink boju nosite bez obzira na uzrast i priliku, pa čak i da je ukombinujete u poslovni autfit. Otkrivamo vam tajne pink stila.

 

Kako da nosite pink boju ovog leta?

Kada birate pink kombinaciju opredelite se za jednu od dve opcije: monohromatski izgled ili smeli jarkoroze aksesoar.

 

Monohromatski pink luk

Ako se odlučite za monohromatski izgled, trik je da i izaberete nijansu koja odgovara vašem tenu. Obavezno je ne samo da vam garderoba bude pink, neko i svi dodaci: cipele, tašna, kaiš, ešarpa, naočari, sat, nakit…

Ako ste svetle puti, izaberite tamniji osnovni komad garderobe, recimo haljinu, i upotpunite ga detaljima u svetlijom pink nijansi. Bilo bi dobro da aksesoar bude za bar dve nijanse svetliji od vaše garderobe.

Ako imate tamnu kožu, onda je dozvoljeno da kombinujete nijanse po svom nahođenju. Čak je preporučljivo da izaberete komade različitih nijansi i da na taj način postignete razigran izgled.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Barbiecore sa pink aksesoarima

Niste pobornik trendova ili vam se čini da je monohromatski pink izgled suviše za vas? Nema problema, trend možete da ispratnine i uz pomoć nekoliko efektnih aksesoara.

Sandale u pink boji odlična ideja, naročito ako je model upadljiv. Cilj ovoga trenda jeste da se ističete u gomili, a pink obuća će to postići.

Torba u pink boji je još jedan način da se stilizujete. Torba bi trebalo da bude velika, kvalitetna i upadljiva.

Torbe i cipele slobodno možete da kombinujete sa kontrastnim bojama poput žute ili ljubičaste. Ipak, da ne biste preterali sa šarenilom držite se pravila o kombinovanju maksimalno tri boje. Jedna od njih mora biti umerena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Barbara U. (@b_oneofakind)

 

 

didecs/gettyimagesplus